Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
onu yatağa yatırmak için pardon pistte yatırmak için bayağı bir enerji harçamak gerekir diye düşünüyorum
Göz kırpıyorum

İShak abi piste çıkmadan 2 tane powerade içiyor zxrr la sanki dans ediyor pistte Gülümsüyorum hatta en son banada ısmarlamıştı bitane benim bile piste çıkasım geldi çok etkili bişey Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten resimler harikaaa
sende harikasın kardeşşş
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, Ah benim canım kardeşim.Ne güzel demiş senin o amca.Öp yanaklarından onu benim icin.
Aslinda evet belki biraz ağır kacıyor yeni nesle göre ama ben cok emin hissediyorum kendimi bu makina ile.Ama suda bir gercek ki; yeni nesil makinalar tabiki solladi gitti bizi...
Yalnız bilinmelidir ki; 94 yılında üretilen BU ZXRR 750 yarış spec olarak üretildi.Handling inden tutunda beygir, şase, ve alaşim anlamında normallerden farklı. Yani zamanında özel bir makina olarak üretilmiş.Şimdilerde pek kalmadı ama yinede benim icin özel.O kocamanlığıyla virajda bacaklarımın arasında ki şşşş burdayım sarıl bana demesi.Viraj cıkısında deli gibi gaza asılsanda, korkma yeniler kadar sallamam bi titrer gecerim demesi. Ahh Ahhh.O pistte aramızda ki gecen konusmaları bir kaydedip duysanız, evet ishak abi bu makinayı bırakamazsın dersiniz. Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

EkremSen, Allah iyiliğini versin senin yaaaa.. Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eksoz güzel Bravo
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

by_molla, Vereyim sana kardeşim Gülümsüyorum Bi tek o mu güzel yani Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ey maşşallah abi bi ara imzalı bir resmini versene allah nazardan saklasın Bravo Bravo Gülümsüyorum
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efsaneler asla ölmez Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu zamanda bu motoru bu halde tutmak ve pıste cıkarmak ben bunu Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum sizi takdir edıyorum.basarılarınızın devamını beklıyorum.
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İshak Abi,Allah nazarlardan saklasın Gülümsüyorum Biara maç ayarlayalım Abi,Sahalarda'da pistte ki gibi hızlısın,affetmiyosun Gülümsüyorum
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo İshak, harikasın Alkışlıyorum
Gün gelir kısmet olursa pistte de izlemek isterim seni OK

Ülkemizdeki motorcular, sanki altındakinin hakkını verebiliyormuş gibi her sene yeni motor almayı alışkanlık haline getirdikleri için seni anlamak zor gelir İshak Göz kırpıyorum

MotoGP'ye yurt dışından gelen motorlara bir bakın bakalım. Sizce o gelenler parası olmadığı için mi hala eski motorlarına biniyorlar ! Bir düşünün... ?
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
O kocamanlığıyla virajda bacaklarımın arasında ki şşşş burdayım sarıl bana demesi.Viraj cıkısında deli gibi gaza asılsanda, korkma yeniler kadar sallamam bi titrer gecerim demesi. Ahh Ahhh.O pistte aramızda ki gecen konusmaları bir kaydedip duysanız, evet ishak abi bu makinayı bırakamazsın dersiniz. Gülümsüyorum Gülümsüyorum

DOUBLE_R_750 ishak abiciğim ben bukadar bütünleştiğinizi bilmiyordum ... bu saatten sonrada ne laf söylerim motoruna nede söyletirim Gülümsüyorum

EkremSen alemsin kardeşim yaa

zxrhalit KArdeşim bende ellerinden öpüyorum o abimizi

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ishak Abim bi tanedir... Biz biliyoruz zaten Çoook seviyorum Dil çıkarıyorum Bravo OK
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler süper olmuş Alkışlıyorum , pozu çekene değil pozu verene bakmak lazım asıl burada Çok gülüyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri, Teşekkür ederim..
Batuuu, Ayarlayın bir maç. Kosmam ilerde bira icerim atın bana dediğimde attınız mı gölü atarım.
hakkan, Insallah seyredecektin ama Sinan ın vefat etmesi bizi kahretti.Bu saatten sonra valla hani bu sporu yapacağımız varsada kayboldu.Allah başka kardeşlerimizi aramızdan almaz insallah.
deliemin, Dediğim gibi haklısın aslında yeni nesil motorlarla cok daha kolay ve yorulmadan yapılabilir bu spor. Ama bu makina ile nedendir nasil olmustur hatırlamıyorum belkide ama böyle bir dostluk var aramızda...
Kardeşim bir adam pistte sıkarken motoruna şöyle bi laf edermi. " Yeşilim hızlı gireceğim yetişelim.Aman haa sağlam dur" Yemin ederim bu tarz konusmalar gecmiyor değil aramızda. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Yahu güleceğim yoktu o hallerim geldi aklıma....

Son Mesajdan 47 saniye:

ercaaan, redstorm, Teşekkür ederim kardeşlerim...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
zxrhalit, Ah benim canım kardeşim.Ne güzel demiş senin o amca.Öp yanaklarından onu benim icin.
Aslinda evet belki biraz ağır kacıyor yeni nesle göre ama ben cok emin hissediyorum kendimi bu makina ile.Ama suda bir gercek ki; yeni nesil makinalar tabiki solladi gitti bizi...
Yalnız bilinmelidir ki; 94 yılında üretilen BU ZXRR 750 yarış spec olarak üretildi.Handling inden tutunda beygir, şase, ve alaşim anlamında normallerden farklı. Yani zamanında özel bir makina olarak üretilmiş.Şimdilerde pek kalmadı ama yinede benim icin özel.O kocamanlığıyla virajda bacaklarımın arasında ki şşşş burdayım sarıl bana demesi.Viraj cıkısında deli gibi gaza asılsanda, korkma yeniler kadar sallamam bi titrer gecerim demesi. Ahh Ahhh.O pistte aramızda ki gecen konusmaları bir kaydedip duysanız, evet ishak abi bu makinayı bırakamazsın dersiniz. Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

EkremSen, Allah iyiliğini versin senin yaaaa.. Gülümsüyorum

bir anlatım anca bu kadar samımı ve bu kadar güzel olur Bravo başarılarının daim olsun Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, Kırgınım sana
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal