onu yatağa yatırmak için pardon pistte yatırmak için bayağı bir enerji harçamak gerekir diye düşünüyorum
İShak abi piste çıkmadan 2 tane powerade içiyor zxrr la sanki dans ediyor pistte hatta en son banada ısmarlamıştı bitane benim bile piste çıkasım geldi çok etkili bişey _________________ Dostluğumuz baki..
zxrhalit, Ah benim canım kardeşim.Ne güzel demiş senin o amca.Öp yanaklarından onu benim icin.
Aslinda evet belki biraz ağır kacıyor yeni nesle göre ama ben cok emin hissediyorum kendimi bu makina ile.Ama suda bir gercek ki; yeni nesil makinalar tabiki solladi gitti bizi...
Yalnız bilinmelidir ki; 94 yılında üretilen BU ZXRR 750 yarış spec olarak üretildi.Handling inden tutunda beygir, şase, ve alaşim anlamında normallerden farklı. Yani zamanında özel bir makina olarak üretilmiş.Şimdilerde pek kalmadı ama yinede benim icin özel.O kocamanlığıyla virajda bacaklarımın arasında ki şşşş burdayım sarıl bana demesi.Viraj cıkısında deli gibi gaza asılsanda, korkma yeniler kadar sallamam bi titrer gecerim demesi. Ahh Ahhh.O pistte aramızda ki gecen konusmaları bir kaydedip duysanız, evet ishak abi bu makinayı bırakamazsın dersiniz.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
EkremSen, Allah iyiliğini versin senin yaaaa.. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
ey maşşallah abi bi ara imzalı bir resmini versene allah nazardan saklasın _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Tarih: 11.06.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
Bravo İshak, harikasın
Gün gelir kısmet olursa pistte de izlemek isterim seni
Ülkemizdeki motorcular, sanki altındakinin hakkını verebiliyormuş gibi her sene yeni motor almayı alışkanlık haline getirdikleri için seni anlamak zor gelir İshak
MotoGP'ye yurt dışından gelen motorlara bir bakın bakalım. Sizce o gelenler parası olmadığı için mi hala eski motorlarına biniyorlar ! Bir düşünün... _________________ SYM Joyride 200
O kocamanlığıyla virajda bacaklarımın arasında ki şşşş burdayım sarıl bana demesi.Viraj cıkısında deli gibi gaza asılsanda, korkma yeniler kadar sallamam bi titrer gecerim demesi. Ahh Ahhh.O pistte aramızda ki gecen konusmaları bir kaydedip duysanız, evet ishak abi bu makinayı bırakamazsın dersiniz.
DOUBLE_R_750 ishak abiciğim ben bukadar bütünleştiğinizi bilmiyordum ... bu saatten sonrada ne laf söylerim motoruna nede söyletirim
EkremSen alemsin kardeşim yaa
zxrhalit KArdeşim bende ellerinden öpüyorum o abimizi _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
cbr1000rrcagri, Teşekkür ederim..
Batuuu, Ayarlayın bir maç. Kosmam ilerde bira icerim atın bana dediğimde attınız mı gölü atarım.
hakkan, Insallah seyredecektin ama Sinan ın vefat etmesi bizi kahretti.Bu saatten sonra valla hani bu sporu yapacağımız varsada kayboldu.Allah başka kardeşlerimizi aramızdan almaz insallah.
deliemin, Dediğim gibi haklısın aslında yeni nesil motorlarla cok daha kolay ve yorulmadan yapılabilir bu spor. Ama bu makina ile nedendir nasil olmustur hatırlamıyorum belkide ama böyle bir dostluk var aramızda...
Kardeşim bir adam pistte sıkarken motoruna şöyle bi laf edermi. " Yeşilim hızlı gireceğim yetişelim.Aman haa sağlam dur" Yemin ederim bu tarz konusmalar gecmiyor değil aramızda. Yahu güleceğim yoktu o hallerim geldi aklıma....
Son Mesajdan 47 saniye:
ercaaan, redstorm, Teşekkür ederim kardeşlerim... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Apr 20, 2008 Mesajlar: 756 Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER
Tarih: 11.06.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
zxrhalit, Ah benim canım kardeşim.Ne güzel demiş senin o amca.Öp yanaklarından onu benim icin.
Aslinda evet belki biraz ağır kacıyor yeni nesle göre ama ben cok emin hissediyorum kendimi bu makina ile.Ama suda bir gercek ki; yeni nesil makinalar tabiki solladi gitti bizi...
Yalnız bilinmelidir ki; 94 yılında üretilen BU ZXRR 750 yarış spec olarak üretildi.Handling inden tutunda beygir, şase, ve alaşim anlamında normallerden farklı. Yani zamanında özel bir makina olarak üretilmiş.Şimdilerde pek kalmadı ama yinede benim icin özel.O kocamanlığıyla virajda bacaklarımın arasında ki şşşş burdayım sarıl bana demesi.Viraj cıkısında deli gibi gaza asılsanda, korkma yeniler kadar sallamam bi titrer gecerim demesi. Ahh Ahhh.O pistte aramızda ki gecen konusmaları bir kaydedip duysanız, evet ishak abi bu makinayı bırakamazsın dersiniz.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
EkremSen, Allah iyiliğini versin senin yaaaa..
bir anlatım anca bu kadar samımı ve bu kadar güzel olur başarılarının daim olsun _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız