Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!

ANKARA MD - 10 Haziran'da Seyir Cafe'de buluşuyoruz!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FEAR OF THE DARK bütün hafta seni aradı gözlerimiz nerelerdesin ya Gülümsüyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, Buluşmaları hafta sonu yapsan bence daha fazla kişi gelir eminimki birsürü kişi gelmek isteyip işinden dolayı gelemiyordur.

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maddog, FearOfTheDark, önemli değil yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseye sinirli değilim içim o kadar doluki bi cümle yazıyım derken resmen paragraf yazmışım yeni farkına vardım..Birdahaki buluşmalarda görüşürüz inşallah.. Bu Cumartesi buluşma yapılsınmı ? Gelebilirim diyenler ?

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, Sen boşver ankarayı Dil çıkarıyorum gel istanbula seninLe burda bi ev tutalım bekar evi gül gibi geçinir gideriz her hafta sonu şile,riva,ağva ne manyak olur dimi ? Çok gülüyorum

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 11.06.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar yapalım cumartesiyi boşver.
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maddog
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.06.2008 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haftasonuda olur farketmez ama haftaiçi daha iyi gibi sanki Göz kırpıyorum
Başa dön
maddog Çevrimdışı maddog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FearOfTheDark
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok hafta içi olması mantıklı tabii , hafta sonları gezi düzenleriz , biraz otursunda...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 08.07.2008 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD nerdesiniz?Güzel şehriniz Ankara'ya geliyorum.Toplantı yok mu yoksa?
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.07.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, valla hiç ses seda çıkmıyor.. Üzgünüm Bi ben varım sanırım hazırda olarak.Benimde motorum yok şansa bak valla ankara md bomboş bi zaman geçiriyor..Herkes başka sitelere dağılmış durumda

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
super
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.07.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

s.a ben aranıza yenı katıldım arkdaslar ankaradan bana mobılet lazım 2.el lutfen satan veya satan bı yer bılen varsa cwp versın ılgınız ıcın tesekkur ederım
Başa dön
super Çevrimdışı super Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mjaft
Üye
Üye

MesajTarih: 29.07.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni yanlış anlıyabilir yada dediklerim için sorgulıyabilirsiniz. kusura bakmayın ama ankara md olarak hiç bir etkinlik yapılmıyor buda haliyle üye kaybına da sebep açıyor 6 ay önce md adı altında ankarada etkinlik düzenliyenleri geçen bi cafe de gördüm ve neden bu toplantını md forum sayfalarında haber verilmediğini sorduğumda artık md de olmadıklarını öğrendim. her yerde md toplantıları oluyor ama ankara içinse 2 ayda 1 toplantılar ya oluyor ya olmuyor lütfen biraz sorumluluk alalım ve bi girişimde bulunalım elbette bu ara vermeler ilk buluşmalarda kişi sayısını düşürecektir ama eminimki devamlı hale getirildikten sonra ankara md olarak sayımız artacaktır bu konuyo ilgi gösterilmesini ve ankara md den sorumlu olan arkadaşımızın yeniden toplantılar yapmasını istiyorum. yanlış bir laf söylediysem af ola.
Başa dön
mjaft Çevrimdışı mjaft Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal