Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1566 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 11.06.2008 - 12:31 Mesaj konusu:
_ToLGa_, Buluşmaları hafta sonu yapsan bence daha fazla kişi gelir eminimki birsürü kişi gelmek isteyip işinden dolayı gelemiyordur. _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.06.2008 - 13:42 Mesaj konusu:
maddog, FearOfTheDark, önemli değil yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kimseye sinirli değilim içim o kadar doluki bi cümle yazıyım derken resmen paragraf yazmışım yeni farkına vardım..Birdahaki buluşmalarda görüşürüz inşallah.. Bu Cumartesi buluşma yapılsınmı ? Gelebilirim diyenler ? _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1566 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 11.06.2008 - 13:49 Mesaj konusu:
_ToLGa_, Sen boşver ankarayı gel istanbula seninLe burda bi ev tutalım bekar evi gül gibi geçinir gideriz her hafta sonu şile,riva,ağva ne manyak olur dimi ? _________________ Asfalt Yollar ßeni ßekler,Yaparım ßen TekTeker
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 04.07.2008 - 13:32 Mesaj konusu:
iyi eğlenceler _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Ankara MD nerdesiniz?Güzel şehriniz Ankara'ya geliyorum.Toplantı yok mu yoksa? _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 08.07.2008 - 14:51 Mesaj konusu:
BeLiaL, valla hiç ses seda çıkmıyor.. Bi ben varım sanırım hazırda olarak.Benimde motorum yok şansa bak valla ankara md bomboş bi zaman geçiriyor..Herkes başka sitelere dağılmış durumda _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
s.a ben aranıza yenı katıldım arkdaslar ankaradan bana mobılet lazım 2.el lutfen satan veya satan bı yer bılen varsa cwp versın ılgınız ıcın tesekkur ederım
beni yanlış anlıyabilir yada dediklerim için sorgulıyabilirsiniz. kusura bakmayın ama ankara md olarak hiç bir etkinlik yapılmıyor buda haliyle üye kaybına da sebep açıyor 6 ay önce md adı altında ankarada etkinlik düzenliyenleri geçen bi cafe de gördüm ve neden bu toplantını md forum sayfalarında haber verilmediğini sorduğumda artık md de olmadıklarını öğrendim. her yerde md toplantıları oluyor ama ankara içinse 2 ayda 1 toplantılar ya oluyor ya olmuyor lütfen biraz sorumluluk alalım ve bi girişimde bulunalım elbette bu ara vermeler ilk buluşmalarda kişi sayısını düşürecektir ama eminimki devamlı hale getirildikten sonra ankara md olarak sayımız artacaktır bu konuyo ilgi gösterilmesini ve ankara md den sorumlu olan arkadaşımızın yeniden toplantılar yapmasını istiyorum. yanlış bir laf söylediysem af ola.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız