Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR

AMATÖR MOTORSİKLET REKLAM FİLMİ ÇEKECEK YÖNETMENLER ARANIYOR
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu işler yüzyüze konusulur.Bence burada fikirler olussun sonrada bir araya gelip neyi ne şekilde yapariz onu konusuruz.Hakan seni de beklemekten anam ağladi sanırım o iş gecti gitti haber vermedin.Insallah istedigin sekilde olmuştur herşey.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750,
Ben amatörce aklıma gelenleri yazıyorum, muhakkak sizler gibi bizden daha bilgililer vardır ve muhakkak ki yapılacak birşeyler vardır....
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL İshak abim hem yönetmen hemde Türkiye Cumhuriyetindeki en derin modifikasyonlara imza atan adam Tek adamdır Gülümsüyorum

bu arada Murat hoca banada rol varmı filmde Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senden köyün imamını oynamanı teklif edeceğiz R1 ile anladın sen.... Delirdim Delirdim
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

filmde istihbarat binbaşı rölünde oynayabilirmiyim? Çok gülüyorum

Şaka bir yana onur reklam maliyeti konusunda haklı ancak internette yayın yapmak bedava
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt,
filmi çekelimde, aslında filmden çok filmin profesyonel bir şekilde montajı daha önemli.....
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadeee hayırlısı olsun Gülümsüyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ishak abinin işide bu zaten abi Göz kırpıyorum

ben bıyık bırakmaya başlimmi? Bide rayban gözlük
birazda racon kesmeyi öğrendimmi tamamdır Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topık yukarı Bravo Bravo
Kontes_Irmak
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sosyal sorumluluk projelerine katılan büyük firmalardan sponsorluk olmadıkça çekilen film , reklam vs halkla buluşturmak çok zor. Bi şekilde çekilir montajlanır yayınla hazırlanır ama önemli olan bunu insanların fark edeceği biçimde sunmaktır. Göz kırpıyorum
Başa dön
Kontes_Irmak Çevrimdışı Kontes_Irmak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt ne 1000 başısı olm onu geçicen ... senin rolun hazır bileee filmde kara para aklayan jackal kalpazanı oynuyacan Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic up İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, Güzel düşünce, ama maalesef hayata geçirmek zor, imkansız değil ama çok zor!!
Bizim yapabileceğimiz birşey olursa herzaman destek oluruz..

deliemini kamyon şöförü erayıda minübüs şöförü yapalım Çok gülüyorum
tearofsatan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün arkadaşların fikir ve düşünceleri çok doğru çekilmesi pek problem değil oyuncular değil senarya zaten mevcutmuş montaj ı da güzel yapıldıktan sonra bu reklam filminden çoğaltıp çeşitli illerdeki arkadaşlara ulaştırmalı ve bütün insan gücümüzü çevremizi kullanark bir veya birkaç sponsor bulmalıyız. bulamadığımızı varsayarsak söylendiği gibi internette yayınlayabiliriz ve internet yayınından sonra hep birlikte bir sürü dilekçe düzenleriz ve çeşitli kanalların haber bültenlerinde yayınlatabiliriz diye düşünüyorum. yada ACUN ILICALI ile irtibata geçebilirsek bir faydasını yuardımını alabiliriz diye tahmin ediyorum çünki kendiside bir motor tutkunu ve kendi yaptığı kazalarda yakınlarını kaybetmiş bir motor tutkunu... benim maddi manevi yanınızda olduğumu söylememe gerek yok sanırım İZMİR ilindeki her türlü herşeyde bir tel yada bir mail yeterli olur.
saygılarımla
Başa dön
tearofsatan Çevrimdışı tearofsatan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.06.2008 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer topic te elimden geleni yapabileceğimi söylemiştim..Bende Ankara da elimden geleni yapmaya hazırım ne yönetmen ne oyuncuyum ama olsun vasıfsız eleman olarak emrinizdeyim Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal