MaGICLeF,
Cuma ve Cumartesi bir arkadaşa ihtiyacım var eger agarlarsan yemin ederim cok makbule gecer pistte yanımda olursan. Komutan bu seferlik beni yalnız bıraktı ve 2 gün CSS eğitimi icin körfezde yalnız olacağim.Cok iş var .Eger gercekten ayarlarsan gel benimle...Ayaklığıda cıkardık sehba indir kaldır tek zor olur....Bide arkadaş olursun bana işte... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Oct 14, 2005 Mesajlar: 1818 Nereden: AFYONKARAHİSAR
Tarih: 11.06.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
fotoğraflar çok güzel ishak abi her ne kadar yüz yüze tanışamasakta bu siteden resimlerini görmek ve tecrübelerini öğrenmek benim için bulunmazbir şans ishak abi allah kaza bela vermesin abicim _________________ Sedat Kumartaşlı A rh(+)
Tarih: 11.06.2008 - 12:37 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, büyüksün ishak abimmmmm _________________ honda team
ayypoldu ama
gsxr-600 gene ayıp oldu ama r6 kırmızı beyazından
www.dogalgazciniz.com
HAKANRR, Kardeşim teşekkürler. Yalnız 2 mizin döndüğü anlar hala tadı damağımda kapışmasak da seni takip etmek güzeldi.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
MaGICLeF,
Vallaha sevindim. O zaman telleşelim cuma saat 5 de filan cıkıp 6 da filan orda olalım ki.Zincir temizlicez benzin tamamlayıp tekrar cıkıp benzin alıcaz... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.06.2008 - 12:45 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, abim harika kareler...
bu karelerin en güzel yanı ilerde çok harika anılar olarak elinde kalacak olması..
eski teknoloji ile pistte böyle güzel pozisyonlara girmek,süpersin ne diyim _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
ekamba, Teşekkür ederim erbilim. Bide bir yarış görebilsek bu sezon... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 11.06.2008 - 12:46 Mesaj konusu:
vaaaay be abii moto cp pilotu kareleri izliyorum zannettim bir an maşallah _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.06.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba, Teşekkür ederim erbilim. Bide bir yarış görebilsek bu sezon...
abim sende bu hırs varken daha çook yarışlar görürsün.
inan varya bazen motorculukta pes etme noktasına gelme sınırına yaklaşırken,
sizin gibi belirli yaş seviyesinin üstündeki insanları bu şekilde görmek inan kırbaçlıyor beni tekrardan.
helalin var nediyim abi.....
izmire geldiğinde mutlaka paslaşalım,özledim muhabbetini...
bol şans abi... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız