Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitman, Teşekkürler...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

MaGICLeF,
Cuma ve Cumartesi bir arkadaşa ihtiyacım var eger agarlarsan yemin ederim cok makbule gecer pistte yanımda olursan. Komutan bu seferlik beni yalnız bıraktı ve 2 gün CSS eğitimi icin körfezde yalnız olacağim.Cok iş var .Eger gercekten ayarlarsan gel benimle...Ayaklığıda cıkardık sehba indir kaldır tek zor olur....Bide arkadaş olursun bana işte...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflar çok güzel ishak abi her ne kadar yüz yüze tanışamasakta bu siteden resimlerini görmek ve tecrübelerini öğrenmek benim için bulunmazbir şans ishak abi allah kaza bela vermesin abicim
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedat03, Teşekkürler kardeşim...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kareler abi.. Eskiden superbike'ta favorim ZX-7RR ile yarışan Yanagawa idi aklıma o geldi bu kareleri görünce..

Gazlayanın bileğine, çekenin eline sağlık. Gülümsüyorum

En son kadiRR_delisi tarafından 11.06.2008 - 12:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kadiRR_delisi Çevrimdışı kadiRR_delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abicim moto gp de gibi cıkmış sın Alkışlıyorum Bravo Gülümsüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, Oooo deli Kadirim, kardeşim.Görüşemedik değil mi uzun zamandir.Özledim yahu.Teşekkür ederim kardeşim.

Son Mesajdan 33 saniye:

motodrift, Teşekkürler canım kardeşim.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
HAKANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, büyüksün ishak abimmmmm Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.dogalgazciniz.com
Başa dön
HAKANRR Çevrimdışı HAKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, Cuma ve cumartesi beraberiz abim Bravo
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKANRR, Kardeşim teşekkürler. Yalnız 2 mizin döndüğü anlar hala tadı damağımda kapışmasak da seni takip etmek güzeldi.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

MaGICLeF,
Vallaha sevindim. O zaman telleşelim cuma saat 5 de filan cıkıp 6 da filan orda olalım ki.Zincir temizlicez benzin tamamlayıp tekrar cıkıp benzin alıcaz...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
andaccc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotoğraflar Bravo
Başa dön
andaccc Çevrimdışı andaccc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abim harika kareler... Bravo
bu karelerin en güzel yanı ilerde çok harika anılar olarak elinde kalacak olması.. Bravo
eski teknoloji ile pistte böyle güzel pozisyonlara girmek,süpersin ne diyim Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, Haberleşiriz abim perşembe gecesi 4 de kapındayım Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Teşekkür ederim erbilim. Bide bir yarış görebilsek bu sezon...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

vaaaay be abii moto cp pilotu kareleri izliyorum zannettim bir an maşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.06.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba, Teşekkür ederim erbilim. Bide bir yarış görebilsek bu sezon...
abim sende bu hırs varken daha çook yarışlar görürsün.
inan varya bazen motorculukta pes etme noktasına gelme sınırına yaklaşırken,
sizin gibi belirli yaş seviyesinin üstündeki insanları bu şekilde görmek inan kırbaçlıyor beni tekrardan.
helalin var nediyim abi.....
izmire geldiğinde mutlaka paslaşalım,özledim muhabbetini... Bravo
bol şans abi... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
3. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal