ekamba,
Motorculuğu bıraktıracak muhabbet ve zeminler den kacıyorum.O yüzden cadde de SS makinaya binmekten vazgectik.Motor bizim icin artık bir işe gidiş geliş vasitasi.Pist de hobi olarak yaptığım spor.Bu işi anca böyle kotaracağim.Yoksa motor ve camiadan uzaklaşmak gereği duyuyor insan. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.06.2008 - 13:04 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
ekamba, Yoksa motor ve camiadan uzaklaşmak gereği duyuyor insan.
aynen şu an bu duyguları yaşıyorum nedense....
sen motorculuktan soğutacak zeminler ve muhabbetlerden kaçınıyorsun çözüm olarak,
ben kaçamıyorum çünkü buluyorlar beni,
bende kendi kendime koca bir sezon ceza veriyorum tekrardan o heyecanı yakalamak için.
hepimizin verdiği kararlar hayırlı olsun nediyim..
saygılar abim.. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 11.06.2008 - 13:10 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750,
Allah nazarlardan saklasın maasalah ne güzelde yatmış makina yeşil oluncada insan bir başka seyrediyor )) _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.06.2008 - 13:30 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, eskiden bi türk filmi vardı zeki-metin in,NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR DİYE
sende bu resme bir ödül koy bu adam nereye bakıyor diye.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Tarih: 11.06.2008 - 14:19 Mesaj konusu:
1 numara olmak kolaymı bu kadar işde _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız