Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Küçükyalı

MesajTarih: 09.06.2008 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, ders çalışmaktan böğh geldi,geliyoruz toplantıya wildcherry ile Gülümsüyorum Sen gelmesini istediğin "arkadaş"ın varsa,söyle Dil çıkarıyorum Gerçi o benim kankam ama,sen bi söle istersen Çok gülüyorum
(J.S.S. Team Dil çıkarıyorum )
Başa dön
Nymphia Çevrimdışı Nymphia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF seni jackal seni Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

Nymphia eee kem küm ben ersinin yerine cevap veriyorum kankan bihter hanımda gelsin Gülümsüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oluyo yaa burada böle randevuhaneye dönmüş topik Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
şimdi kim geliyor kim gelmiyor kim sınava katılıyo kim kankasıyla geliyo kankalar tatlı getiriyomu Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin bir sonrakine gelecekmiş o,sınavları var.Hem belki tatlısıyla gelir bu sefer,artık onu da ucundan kenarından motorcu yaparız belki Gülümsüyorum
tamero hem geliyorum,hem sınavıma çalışıyorum Çok gülüyorum motora da binerim,sınıfımı da geçerim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
ne oluyo yaa burada böle randevuhaneye dönmüş topik Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, yaw yine yapdın yapacağını ne diyeyim sna topemerom benimmm muckkkkk Dil çıkarıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
tamero, yaw yine yapdın yapacağını ne diyeyim sna topemerom benimmm muckkkkk Dil çıkarıyorum

volkanom fatihin dökme topum sana ben bişi yaparmıyım heç yapsam yapsam sana ben omlet yaparım , ayrıca bilion bize nikah düşmüyo mucuksssss Çok gülüyorum Çok gülüyorum
haa bu arada trakya bölgesinde olacağımdan yetişebilirsem katılırım yetişemezsem yiyin tatlıları alın kiloları Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero randevulaşıp,sözleşicez ki,kim gelecek,kim gelmeyecek bileceğiz değil mi ama ? Çayır-çimen topiğinde bunun geyiğini yapmayacaksak,nerede yapacağız tamero Göz kırpıyorum
Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF, Ersinim gelemiyorum bu hafta. Bursaya cikartma yapiyorum. Muhtemelen donememis olurum. Yoksa kahve konusunda yalniz birakmazdim seni Gülümsüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin,
Kafana benim makinam kadar taş düşşün emi Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eeee randevu listesi yapacak yok mu? Çok gülüyorum Hadi kim geliyor,kim gelmiyor,org.lar,mod.lar liste pls Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
lastmohicam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/ksdıköy

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ç.Ç. herkese iyi eğlenceler bir süreliğin efethiye/ ölüdenizdeyi o yüzden katılamıyorum bol bol foto bekliyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0 541 4342175
Başa dön
lastmohicam Çevrimdışı lastmohicam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hop hop topic top topic Göz kırpıyorum
Nymphia
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Veeee geleneksel çarşamba toplantısı yalan oldu arkadaşlar Çok gülüyorum Vaktim olmadığı halde,katılmasam ayıp olur,ne de olsa anadolu yakasında oturuyorum diyerekten uğradığım çayır çimende sadece 10 küsür kişi vardı.Sanırım avrupa yakasında oturan deliler biraz tepkililer,avrupa toplantılarına katılımların az olmasından dolayı ama sonuç olarak böyle olmasına gerçekten üzüldüm Beğenmedim
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nymphia, Maç vardı ondan katılım az olmuştur Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal