tarkan_600, Benimde hayranı olduğum yerlerinden biridir deposu. Bir de sökük bir şekilde ele alındığında cok şaşiriyor insan .Ağır birşey bekleniyor ama resmen o koskocaman depo bir tüy kadar hafif. RR modelindeki depo aliminyum muymus ne imiş tam bilmiyorum ama SUPERBIKE yaris depoları kadar (Karbon fiber mi ne) neredeyse hafif. Ayrıca pistte üzerine cok rahat yatıyosun. O model bir makinadan beklenmeyen ince ayrıntılar var makinada.. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
selis, Teşekkür ederim.
Evet.Hayabusadan vazgecirdim ve sattırdım ama. Ilk önce zor kabullensede sonradan cok sevdiği DRZ400SM lardan kullanıyoruz.Eşim siyah ben sari sından. _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
kawanın yeşiline derman yetmez zxrr ve r7 ler halen lemans yarıslarında donmektedir ki zamanında elde ettikleri performanslar göz önünde bende zamanında gsxr cift r si vardı makına 230 kg ama öylemi gider halen o suratıni ayarını korumakta mermi gibi fotolar cok harika ellerinize saglık _________________
Teşekkür ederim arkadaşlar. Iyi dilekleriniz icinde ayrıca... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
DOUBLE_R_750, çok güzel fotoğraflar, ayrıca tebrik ederim İshak abi
Başarılarının devamını dilerim. _________________ "Kör cehalet çirkefleştirir insanları! Suskunluğum asaletimdendir..
Her lafa verecek bir cevabım var, lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye"
Tarih: 11.06.2008 - 20:33 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750, bu motorun ilk cıktıgı zamanı hatırlıyorum daha dün gibi aklımda o zamanlar motor bike dergisinde taanıtım resimleri vardı asfalt kenarında güneşin batışında çekilmiş bi resmi vardı tam sayfa sırf o resmi için 5 tane birden dergi aldım zxr7 nin o zamanki görünüşünün içimdeki yaptıgı etkiyi şimdiki hiç bir motor yapamaz..bu motor elinde dursun binmesen dahi satma _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1386 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 11.06.2008 - 20:49 Mesaj konusu:
bravooooooooooooo helalin var.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız