Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KİRALIK HONDA CBR600RR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KİRALIK HONDA CBR600RR
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FearOfTheDark
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla güzel bi düşünce ama türkiye için ne kadar geçerli ve akıllıca tartışılır...
Başa dön
FearOfTheDark Çevrimdışı FearOfTheDark Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatı çok 200 YTL çok gibi geldi bana Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 11.06.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

snakeplisken demiş ki:
Ammada ölucusunuz be yahu sankili herif bosuna oraya parayi baglamis ta siz aybeden konasiniz diye. Tabiki adamda biraz para kazanicak bu isten, lastik bitince servis gerekince kimden cikacak bu paralar sigortasida asiri yuksektir kiralik diye.

Zannetmeyin 200ytl hemen adamin cebine inecek. Sinirlendim

Adam neguzel iste motoru olmayanlar/motor alicak gucu olmayanlar icin biraz heves alsin diye yapiyor afferim Bravo

+1 Bravo
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde gsxr 1000 var sıfır km kiralık yine sahibinden.com sitesinde arkadaşlar.piyasa ne hale geldi yaaaa. Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim Öfkeliyim
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında güzel bir düşünce....

motorun markası ve modeli de göz önüne alınırsa çokta pahalı değil bence...
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 11.06.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elde patlama riski var.Antalya kiralayan var mı acaba? burada 1 günde 3 yıllık ömrünü yerler. Göz kırpıyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_ewren
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 11.06.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200 cok abıya 60 ytl ye burada fort focus kıralıyorum hemdee 2006 cok wallaa Şok oldum

www.parplast.com
Başa dön
crazy_ewren Çevrimdışı crazy_ewren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
The_Speedy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn baba.. Türkiye' de kiralık motor mu olur be.. Gülümsüyorum kellemi koyarım ortaya.. deeğişik fantaziler deneyen bile olur.. hani şu vitrin mankenlerine sarkanlar varya onlardan türer... eksoza kimsenin ki yetişmez deme salıncak kurup sallandıkça eksozdan kayarlar RR ' a .. 200 YTL verdim tadına bakmadan teslim etmem mantığı... Çok gülüyorum Delirdim

En son The_Speedy tarafından 11.06.2008 - 19:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
The_Speedy Çevrimdışı The_Speedy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 11.06.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla pahalı bulanlar olmus ama bence gayet normal fıyatı Bravo ve cok guzel ama bır yandanda cok rısklı bir iş Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 11.06.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence tercübeli olana kıralatsa iyi olur yoksa makinada gider sürücüde
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 11.06.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence magandaların elıne gecerse berbat olur
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
olcaycolak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Motoland

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi kriterlere göre kiralandığı konusunda bir bilgim yok fakat racing tecrübesi olmayan birine kiralandığını hayal ediyorumda , Beğenmedim insan oğlu para için herşeyi yapabiliyor. Beğenmedim
birisinin vebali altına girdiğinde iki yakası bir araya gelmez Göz kırpıyorum

Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Başa dön
olcaycolak Çevrimdışı olcaycolak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emre_aras
Üye
Üye

Nereden: İZMiR

MesajTarih: 16.06.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeee para herşeyi yaptırıyo insana Bravo
Başa dön
emre_aras Çevrimdışı emre_aras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam 1kmde yazmış motor sıfır motorsa 200ytl verip kaç km yol yapabilirizki bunun rodajı var daha öle 200verim 300 yapim olmaz heralde
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.06.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoro gore cok normal,zaten kiralayanda motorun canini cikarir,aslinda bu motoru kiralamak akil kari degil İyi fikir Beğenmedim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal