Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper kareler Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600, Benimde hayranı olduğum yerlerinden biridir deposu. Bir de sökük bir şekilde ele alındığında cok şaşiriyor insan .Ağır birşey bekleniyor ama resmen o koskocaman depo bir tüy kadar hafif. RR modelindeki depo aliminyum muymus ne imiş tam bilmiyorum ama SUPERBIKE yaris depoları kadar (Karbon fiber mi ne) neredeyse hafif. Ayrıca pistte üzerine cok rahat yatıyosun. O model bir makinadan beklenmeyen ince ayrıntılar var makinada..

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

denecek bir söz bulamıyorum fotoraflar çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

sonraki fotoda sanki karıncaya bakıyor yerde Gülümsüyorum

tekrar bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, çok güzel kareler.. Tebrik ederim.. Bravo
Eşiniz hala motosiklet kullanıyor mu?

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis, Teşekkür ederim.
Evet.Hayabusadan vazgecirdim ve sattırdım ama. Ilk önce zor kabullensede sonradan cok sevdiği DRZ400SM lardan kullanıyoruz.Eşim siyah ben sari sından.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Güzel Fotoğraf kareleri paylaşım için teşekkürler... Bravo
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
diablo1907
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Başa dön
diablo1907 Çevrimdışı diablo1907 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Cosh315
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar tesekkürler...
Başa dön
Cosh315 Çevrimdışı Cosh315 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yassinn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 11.06.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawanın yeşiline derman yetmez Gülümsüyorum zxrr ve r7 ler halen lemans yarıslarında donmektedir ki zamanında elde ettikleri performanslar göz önünde bende zamanında gsxr cift r si vardı makına 230 kg ama öylemi gider halen o suratıni ayarını korumakta mermi gibi fotolar cok harika ellerinize saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 11.06.2008 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Iyi dilekleriniz icinde ayrıca...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İshak abi BÜYÜKSÜN Gülümsüyorum Şimdi halı saha maçı alayım oynayalım diyeceğim ama dizim dizim diceksin Gülümsüyorum
eidyllion
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alm-İst

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, çok güzel fotoğraflar, ayrıca tebrik ederim İshak abi Bravo
Başarılarının devamını dilerim.
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, bu motorun ilk cıktıgı zamanı hatırlıyorum daha dün gibi aklımda o zamanlar motor bike dergisinde taanıtım resimleri vardı asfalt kenarında güneşin batışında çekilmiş bi resmi vardı tam sayfa sırf o resmi için 5 tane birden dergi aldım zxr7 nin o zamanki görünüşünün içimdeki yaptıgı etkiyi şimdiki hiç bir motor yapamaz..bu motor elinde dursun binmesen dahi satma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravooooooooooooo Alkışlıyorum Alkışlıyorum helalin var....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal