Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - atv alıcam yardım lütfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

atv alıcam yardım lütfen

atv alıcam yardım lütfen

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jerylee
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:13    Mesaj konusu: atv alıcam yardım lütfen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşimle beraber atv almayı düşünüyoruz 5 bine kadar uygun modeller nelerdir acaba fakat daha çok şehir içinde kullanıcaz yardım ederseniz çok sewinirim.birde bu atv ler en fazla nekadar hızlı gidior 150 cc olanları yani

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
jerylee Çevrimdışı jerylee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha atv'nin kralı Bravo www.beldeyama.com.tr bi bak Bravo

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jerylee
Üye
Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biraz pahalı deilmi euro olarak gecior siteden

''Çok sevdik be abi''
Başa dön
jerylee Çevrimdışı jerylee Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha nın kiler 5. geciyo ya.en iyi si sen kanuninin var bitane 150 cc ona bir bak istersen Bravo Gülümsüyorum

hızını bilemiycem.valla bizim burda birisi 120 vuruyo diyo ama atıyordurkesin
CheGUEVARA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: CüBa

MesajTarih: 25.06.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha 124 lik önü düz olanlardan al bende düşünüyom Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

motodrift,
ulaaa benim amcaoğlunda var son surat dağdan incek 90 ı geçmez o Delirdim Delirdim Delirdim
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.06.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuki300 fena degıl 5770 sıfırı dıolar manuel
bozdek
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 08:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni 150 gv senin bütçene uygun gibi. Plakası ruhsatı, aksesuarları derken 4500 ytl civarı harcıyorsun.
Başa dön
bozdek Çevrimdışı bozdek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delioglu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mardin

MesajTarih: 26.06.2008 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv 150cc ler 40 -50km arası hız yapıyor.MİDYAT' ta kanuni bayisinde 150cc deneme amaçlı kullandım. fgüzel ve atik motor ama sanırım biraz fazla yakıyor.
Başa dön
delioglu Çevrimdışı delioglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bozdek
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.06.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanuni atv 150 gv modeli 55 km/sa e çıkabiliyor. Gerçekten güzel ve atiktir. Biraz fazla yakma durumunu bilemiyorum 50 km de performanslı kullanımda 2 lt civarı yakıt yaktı. Sanırım biraz fazla yakıyor yorumu neye istinaden yapıldı bilemeyeceğim için 100 km de 4 lt bana bu alet için baya normal geliyor. Sonuçta dağa tepeye tırmanıp ani ataklar yapıyoruz. Düz yolda 50 ile sabit gitsen elbette yakıt tüketimi farklı olur.
Başa dön
bozdek Çevrimdışı bozdek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal