Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Ducati 1098S Kırmızı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Ducati 1098S Kırmızı

2008 Ducati 1098S Kırmızı
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelim güzel makina alanada satanada hayırlı olsun

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhhhhh ah.sayısal oynuyorum bu gün.umut dünyası...
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok sağolun.

Bana maliyeti 38000.-Eurodur arkadaşlar. Satılsın diye kelepir sayılacak bu fiatı verdim. Çünkü bana racing motor kullanımı oturuş pozisyonundan dolayı(kalp damarlarını sıkıştırır vaziyette olmasından) ve çok çabuk ivmelenmenin gögüs ve bogaz bölgesine yaptığı rüzgar basıncının fazla olmasından dolayı kesin yasaklandı. Artık choperle gezeceğim. Bir kawa1600 aldım, önüne koca bir cam takdirdım. İşte 80-120km hızla kenardan kenardan anca süreceğim artık. Buna da şükür tabi.

İlgilenen arkadaşlar için bu motorun 3000 km lik motor, lastik ve fren rodajı tam profesyonel ölçülerde yapılmıştır.

Bu motorun dört silindirli japonlardan farkı viraj çıkış süratinin yüksek tork ve 90 derece V motorun ağırlık merkezini aşağı almasından dolayı çok daha fazla olabilmesidir. Ayrıca bu motor araba da ferrari neyse motosiklette odur deniyor. Alana hayırlı olsun bana kısmet olmadı.

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada hayırlı olsun. türkiyedekı ender 1098 lerden bırı
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makinamış alanada satanada hayırlı olsun
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam Chopper'da rüzgarı daha çok yersiniz ve rahatsız olursunuz gibi geliyor biilmişlik gibi olmasın ama sizin elbet bir bildiğiniz vardır tabi. Geçmiş olsun.
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayallerimin motoru Üzgünüm

geçmiş olsun acil şifalar Üzgünüm

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alfa
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KORGeneral demiş ki:
Hocam Chopper'da rüzgarı daha çok yersiniz ve rahatsız olursunuz gibi geliyor biilmişlik gibi olmasın ama sizin elbet bir bildiğiniz vardır tabi. Geçmiş olsun.

Choperin dik oturuş pozisyonuna ve yavaş olmasına aldandım ama haklısın ve artı vibrasyonunu hiç hesaba katmamışım. Galiba onuda satmam gerekecek. Üzgünüm

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alanada satanada hayırlısı olsun gerçekten herkezin hayalini kurduğu bi makina ama sağlık nedenlerinden dolayı satmana üzüldüm keşke daha uzun süre binmek nasip olsadı acil şifalar diliyorum Üzgünüm
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

motor hakkında söze bile gerek yok, 10 numara bir motor.

ahhhh ah para olacaktıki kaçmazdı bu alet ama İstemiyorum

alan kişiye şimdiden hayırlı olsun....
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, Motorunuzu satiyor olmaniza cok uzuldum... Hayirli satislar.
Başa dön
sx2 şimdi Çevrimiçi sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alanada satanada hayırlı olsun.makina deli yanlız yaaaa Bravo .
bu arada geçmiş olsunnn.
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa, gerçekten sitemizin bilginlerinden , profesörlerinden , usta yazarlarından biridir bence Gülümsüyorum Gerçekten sizin motorunuzu ''Acaba rodajı vs güzel yapılmışmıdır geçmişi iyimidir?'' diye sormadan gözüm kapalı alırdım..İyi satışlar..

Bu arada bundan sonraki motor olarak Honda Goldwing düşündünüz mü hiç ?

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CakmaDucati
Üye
Üye

Nereden: ç.kale-ist

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren demiş ki:
DUCATİ ADI YETER Delirdim SÜPER MAKİNA ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN
italyanlaz işini biliyo Bravo

OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
CakmaDucati Çevrimdışı CakmaDucati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü bi durum rahatsızlığın için bu güzel motoru satmak
herneyse gidenin arkasından ağlamamak lazım nede olsa bi güzel gider bi güzel gelir
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal