Tarih: 11.06.2008 - 20:01 Mesaj konusu:
Çok sağolun.
Bana maliyeti 38000.-Eurodur arkadaşlar. Satılsın diye kelepir sayılacak bu fiatı verdim. Çünkü bana racing motor kullanımı oturuş pozisyonundan dolayı(kalp damarlarını sıkıştırır vaziyette olmasından) ve çok çabuk ivmelenmenin gögüs ve bogaz bölgesine yaptığı rüzgar basıncının fazla olmasından dolayı kesin yasaklandı. Artık choperle gezeceğim. Bir kawa1600 aldım, önüne koca bir cam takdirdım. İşte 80-120km hızla kenardan kenardan anca süreceğim artık. Buna da şükür tabi.
İlgilenen arkadaşlar için bu motorun 3000 km lik motor, lastik ve fren rodajı tam profesyonel ölçülerde yapılmıştır.
Bu motorun dört silindirli japonlardan farkı viraj çıkış süratinin yüksek tork ve 90 derece V motorun ağırlık merkezini aşağı almasından dolayı çok daha fazla olabilmesidir. Ayrıca bu motor araba da ferrari neyse motosiklette odur deniyor. Alana hayırlı olsun bana kısmet olmadı. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
Hocam Chopper'da rüzgarı daha çok yersiniz ve rahatsız olursunuz gibi geliyor biilmişlik gibi olmasın ama sizin elbet bir bildiğiniz vardır tabi. Geçmiş olsun. _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 11.06.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
KORGeneral demiş ki:
Hocam Chopper'da rüzgarı daha çok yersiniz ve rahatsız olursunuz gibi geliyor biilmişlik gibi olmasın ama sizin elbet bir bildiğiniz vardır tabi. Geçmiş olsun.
Choperin dik oturuş pozisyonuna ve yavaş olmasına aldandım ama haklısın ve artı vibrasyonunu hiç hesaba katmamışım. Galiba onuda satmam gerekecek. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
Kayıt: May 17, 2008 Mesajlar: 434 Nereden: plakamızda 22 yazar
Tarih: 11.06.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
Alanada satanada hayırlısı olsun gerçekten herkezin hayalini kurduğu bi makina ama sağlık nedenlerinden dolayı satmana üzüldüm keşke daha uzun süre binmek nasip olsadı acil şifalar diliyorum
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2162 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 12.06.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
alfa, gerçekten sitemizin bilginlerinden , profesörlerinden , usta yazarlarından biridir bence Gerçekten sizin motorunuzu ''Acaba rodajı vs güzel yapılmışmıdır geçmişi iyimidir?'' diye sormadan gözüm kapalı alırdım..İyi satışlar..
Bu arada bundan sonraki motor olarak Honda Goldwing düşündünüz mü hiç ? _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
kötü bi durum rahatsızlığın için bu güzel motoru satmak
herneyse gidenin arkasından ağlamamak lazım nede olsa bi güzel gider bi güzel gelir _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız