Tarih: 11.06.2008 - 20:13 Mesaj konusu: atv alıcam yardım lütfen
kardeşimle beraber atv almayı düşünüyoruz 5 bine kadar uygun modeller nelerdir acaba fakat daha çok şehir içinde kullanıcaz yardım ederseniz çok sewinirim.birde bu atv ler en fazla nekadar hızlı gidior 150 cc olanları yani _________________ Bu alemde iki büyük var.Biri 70 lik rakı diğeri BEŞİKTAŞ
atv 150cc ler 40 -50km arası hız yapıyor.MİDYAT' ta kanuni bayisinde 150cc deneme amaçlı kullandım. fgüzel ve atik motor ama sanırım biraz fazla yakıyor.
Kanuni atv 150 gv modeli 55 km/sa e çıkabiliyor. Gerçekten güzel ve atiktir. Biraz fazla yakma durumunu bilemiyorum 50 km de performanslı kullanımda 2 lt civarı yakıt yaktı. Sanırım biraz fazla yakıyor yorumu neye istinaden yapıldı bilemeyeceğim için 100 km de 4 lt bana bu alet için baya normal geliyor. Sonuçta dağa tepeye tırmanıp ani ataklar yapıyoruz. Düz yolda 50 ile sabit gitsen elbette yakıt tüketimi farklı olur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız