Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli..

nazar boncugumu teslim aldim :))) bol resimli..
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olcaycolak, eğer beyazını düşünüyosan acele etmelisin çünkü beyazlar özel seri olarak çıkarıldı ve sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum...

kaya76, Hayırlı olsun kazasız km ler dilerim Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belesız kullan gerçekten çok güzel makina yanlız plaka biraz büyük değil mi Dil çıkarıyorum
CakmaDucati
Üye
Üye

Nereden: ç.kale-ist

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin..... tam bi nazar boncuğu Alkışlıyorum
Başa dön
CakmaDucati Çevrimdışı CakmaDucati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel gercekten gulerek kullan kardes
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrar hayırlı olsun
haftaya benim mağazamada bir adet geliyor bu renkten sahibini beklemek üzere Göz kırpıyorum

mavi sele mavi jant süpppeer durmuş...Kafa ve kuyruğa zaten söylenecek hiç bişi yok..

Sürüş izlenimlerini ve modlar arasındaki farkı bizimle paylaşırsan çok sevinirim Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: isstanbull///tuzla'da kokmayalym

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo plakayı nıye taktınız ki? Türkiye deki gibi sele altına yapıştırsaydın veya hiç takmasayydınız da gişelerden geçerken kaçak geçseydiniz... Öfkeliyim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gule gule kullan kaya76. Bu yeni resimlerde ekzostun o kadar da kotu durmadigini farkettim. Degisik bir tasarimi var. Ama iki parcanin aci yapan birlesim kismi cok batiyor hala gozume.
Stoplari ve fari cok begendim. Guzel tasarladilar bu yeni 600'u. Alkışlıyorum
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullanman dılegıyle
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin Gülümsüyorum
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız Bravo
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun.Allah kaza bela göstermesin Gülümsüyorum

Far tasarımı depo ve kuyruk çok hoşuma gitti suzinin en beğendiğim modeli diyebılırım egzoz'u biraz daha küçük yapsaydılar daha hoş bi görünüm alırdı.Ama olsun rodaj dan sonra güzel bi akrep ile besleyebılırsın Bravo
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz surusler....FB Gülümsüyorum)
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drummerhipgig
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız....
Başa dön
drummerhipgig Çevrimdışı drummerhipgig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun keyifli sürüşler
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal