Tarih: 11.06.2008 - 14:06 Mesaj konusu: cbr 600 f lerin kronik sorunları varmıdır?
slm cbr 600 f baya araştırdım 2el temiz bir motor alacağım sfır ayarında ve bakımı az dayanıklı
cbr 600i f uygun buldum.
bu motorsiklete binip sorun yaşayan oldumu?
mesala 99 r6 lara fermar dikselerdi diye adı çıkmıştı.
zx9larda 2 vitesten atmalar vardı.
buna benzer sorunları varmıdır?
acun0,makinanın sürücüsüne bak,makinayı öyle al,bu öneri zaten klasık bir öneridir.600f ise dört dörtlük bir makinadır,sahsımın kaydettigi bir kronik sorunu olmamıştır.
ekzantrik zincirinden bir müddet sonra ses gelir ama bunun bir önemi yoktur,bu ses hemen hemen bütün 600 f lerde vardır.yeni ekzantrik zinciri taktırsan 3000km sonra yine aynı sesi duyarsın,bu onun bir özelligi gibi kabul edilmiştir.daha da rahatsız olursan ekzantrik teki yayı ters taktır ustana o ses kaybolur.sonuç olarak kendini dünyaya ıspatlamış,yenisi çıkıncaya kadar başka almam dedirten bir makinadır.şiddetle tavsiye ederim. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 12.06.2008 - 11:28 Mesaj konusu:
tic_ket, insan sarrafı olduk diyosun yani
Şaka bir yana adam çok efendi sakin ve oturaklı bir kişi olmasına karşın yolda çok serseride gidiyor olabilir bunuda dikkate almanı öneririm. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız