Kayıt: Aug 13, 2007 Mesajlar: 316 Nereden: FLORYA/İSTANBUL
Tarih: 12.06.2008 - 05:18 Mesaj konusu:
ante,
söylenecek okadar çok cumle ve kelime varki 3 yıldır söyleniyor bu cümleler ve kelimeler ,artık birşey söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum ,anlayan artık anlar diyorum .Buarada ante fotoları nezaman koyarsın çok merak ediyorum. _________________ MOTOR DELİSİ OLALIM FAKAT , HIZ DELİSİ OLMAYALIM!!!
AB RH(-)
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.06.2008 - 05:29 Mesaj konusu:
antakin, Akın'cım bence burada tekrarlamakta fayda var bilenler bilmeyeblere anlayanlar anlamayanlara anlatır en azından _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Tarih: 12.06.2008 - 08:21 Mesaj konusu:
zzzzzz demiş ki:
armyy, geldım dostum da. 4-5 kısı vardı. bir şişe süt içip ayrıldım
yaw barış bende ordaydım seni göremedim demek ben gittim kimse yok diye sen gelmişin oraya otlağa şey çayıra hayret bende süt içip gittim ne tesadüf
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
deliemin,
Kafana benim makinam kadar taş düşşün emi
DOUBLE_R_750, ne istiyor senin motorundan bu deliemin ya , iyi dedin makinan kadar taş düşşün kafalarına senin makinanla uğraşanların uğraşmayın adamın makinasıyla kızdırmayın yaa gariban motorcu zaten kendisi
Tarih: 12.06.2008 - 11:38 Mesaj konusu:
Ante, ante salı günü mangalda çekilen resimleri ne zaman koymayı düşünüyorsun acaba _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2638 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 12.06.2008 - 11:46 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi, Kadirim iyiki almışım diyorum şu dylanı şehir içinde 10 numara bir motosiklet Ben sana bırakayım motoru sen ne yapmak istiyorsan buyur yap zevkine güveniyorum Öncelerinde S virajına limit girerdik şimdi ise sağdan sağdan tın tın gidiyoruz _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız