Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

11.06.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 12.06.2008 - 04:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:

armyy, geldım dostum da. 4-5 kısı vardı. bir şişe süt içip ayrıldım

süt ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Ante, foto Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 12.06.2008 - 05:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin,

biz de görsek diyorum??? Malum yaşlılık gözümüz görmüyor artık....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 12.06.2008 - 05:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ante,
söylenecek okadar çok cumle ve kelime varki 3 yıldır söyleniyor bu cümleler ve kelimeler ,artık birşey söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum ,anlayan artık anlar diyorum .Buarada ante fotoları nezaman koyarsın çok merak ediyorum.
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.06.2008 - 05:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, Akın'cım bence burada tekrarlamakta fayda var bilenler bilmeyeblere anlayanlar anlamayanlara anlatır en azından Göz kırpıyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
armyy, geldım dostum da. 4-5 kısı vardı. bir şişe süt içip ayrıldım Gülümsüyorum

yaw barış bende ordaydım seni göremedim demek ben gittim kimse yok diye sen gelmişin oraya otlağa şey çayıra hayret bende süt içip gittim ne tesadüfÇok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

DOUBLE_R_750 demiş ki:
deliemin,
Kafana benim makinam kadar taş düşşün emi Gülümsüyorum

DOUBLE_R_750, ne istiyor senin motorundan bu deliemin ya , iyi dedin makinan kadar taş düşşün kafalarına senin makinanla uğraşanların uğraşmayın adamın makinasıyla kızdırmayın yaa gariban motorcu zaten kendisi Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir akşamdı Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Eminim beni aramışsın fakat toplantıdaydım açamadım Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante demiş ki:
antakin,

biz de görsek diyorum??? Malum yaşlılık gözümüz görmüyor artık....

hakkaten ya yaşlanıyosun halilim artık önünde duran koca savaronayı ATATÜRKün gemisini bile göremez oldun Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de saat 9 gibi uğradım baktım kimse yok kaçtım. Gülümsüyorum
Başa dön
onelifeliveit Çevrimdışı onelifeliveit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maç vardı e bide yaprak dökümüde etkiliyo kanımca.. Gülümsüyorum
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TOPLANTI GÜZEL OLACAK GALİBA
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daisyfatih, Toplantı güzel olacak galiba kesinlikle katılıyorum sana Çok gülüyorum Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, ante salı günü mangalda çekilen resimleri ne zaman koymayı düşünüyorsun acaba
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaGICLeF ersinnn bende sana.. Gülümsüyorum

Dylandaşım arada S'e falan gel oralardayız biz. Motoru epey janjanlı yaptım. Seninkinede lazım bişiler çok sade duruyo.

MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, Kadirim iyiki almışım diyorum şu dylanı şehir içinde 10 numara bir motosiklet Bravo Ben sana bırakayım motoru sen ne yapmak istiyorsan buyur yap zevkine güveniyorum Gülümsüyorum Öncelerinde S virajına limit girerdik şimdi ise sağdan sağdan tın tın gidiyoruz Çok gülüyorum
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nimfiya, Zız, saat 21:00'e kadar oradaydım, ne zaman geldiniz de gittiniz yau?

Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal