Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1448 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.06.2008 - 12:08 Mesaj konusu:
bir o değilki kime güvüneceğini sapıtıyor insan.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 12.06.2008 - 12:21 Mesaj konusu: Re: bahçelievlerde yalan mehmet lakaplı motorcuya dikkat
servetenler demiş ki:
bahçelievlerde yalan mehmet lakaplı motorcuya dikkat ne motor tamirine ne para olayına sakın girmeyin arkadaşlar tam lakabına layık bi eleman ile karşı karşıya kalıyorsunuz
Arkadaşım bunları yazıp bir çamur atmışsın ama böyle olmaz !
Ya ne yaşadıysan TAM olarak yazarsın, sorununu anlatırsın ki akıllarda soru kalmasın. Böyle ne olduğu belirsiz bir şekilde hiç kimseyi suçlayamazsın !
Birkaç saat içinde bir açıklama getirmezsen topic' kitleyeceğim !!! _________________ SYM Joyride 200
bu eleman istanbul bahçelievlerde arkadaşlar güzel tezgah kurmuş 8 bin ytl para hiç etti daha alamadım hayali motor alım satımı yapıyor yanlışlıkla zaten gelsin çanakkaleye yanılıpta beklemedeyim _________________ sevgimiz ortak makinamyz farkly sadece
http://www.motoalsat.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.06.2008 - 21:26 Mesaj konusu:
Alıntı:
bizim bi abimiz satmak için verdiği 1000rr ını ordan cuvalla geri almıstı
iyi işte park sorunu diye bişey kalmamıştır!! vur sırtına çıkar eve _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 14.06.2008 - 03:10 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1806 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 14.06.2008 - 10:08 Mesaj konusu:
KaraRR demiş ki:
ryangt demiş ki:
Bence IStanbul,çünkü bahsedilen şahsı tanıyorum
+1... Bende tanıyorum, başka şehirlere de el attıysa bilemem
Ayarı vermişler elemana adam artık yalama olmuş ayar mayar tutmuyor kardeşim zaten iyi iş yapan birisinin namı yürümez ki _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 15.06.2008 - 14:00 Mesaj konusu:
bu arkadaş birkeresinde servise gelip muhabbetle karışık benim 900 rr ın beynini bozuk olanla değiştirdi, bende onun ciğerini sökücektim getirdi taktı ama ogünden sonra karşılaşmadık görürsem yine ciğerini sökebilirim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız