SpeedyMaho,R-tugrul, dostum konyaya seydisehir üzeri geliyorsunuz.saat 12 gibi burda olursunuz sanırım.aslında zaman musaıt olsa size seydisehire gelmeden dagda dag-tur celmelıler dınlenme tesıslerınde yemek ısmarlamak ısterım ama ısler dolayısıyla benım oraya gelıp donmem saat 12 itibariyle imkansız.ama söyle bişey yaparız istrseniz.seydisehirde tr pist ve drag yarıscısı orhan abimin cafe si var.ben sizi ögln yoldan alıyım ve orada bişeyler yer içeriz nasıl olur.ben saat 12 gibi yollarda olmaya calısırım.hiç olmadı bi görüşürüz.
not. seydisehire 14 km fln kala radar uygulaması var.dım dık bı rampa ınıyorsunuz ondan sonra radar var.aman dıkkat edın rampa asagı oldugu ıcın motorları salıvermeyın radara gırmeyın.
saat 13.30-15.00 arası seydısehırde yollarda bekledım ama malesef gorusemedık.sanırım antalya cıkısları gecıktı.neyse konyadan haberlerını alırız artık.
Tarih: 09.06.2008 - 19:07 Mesaj konusu:
harun22: hele son gecemizki, iyce efkar basar Yani rakı çok iyi gider
tarkan_600: Yusuf'cuğum, dediğini yaptık. Senin gibi zaten herkes o meşhur etli ekmeği tavsiye ediyodu, ve haketten güzeldi....
_RoMeO_: Evet, seninde tahmin ettiğin gibi, hem Antalyadan çıkışımız gecikti, hemde Toros'larda biraz fazla eğlendik. İnanılmaz güzel bi yolmuş Toroslar... Benim için ilk'ti ama kısmet olursa oraya tekrar gideceği(z)m
leopoldo: Vaaaay, bi hemşo daha. Gerçi, aktif motorcu olmanda yeterli
Telefon numaran sanırım bi önceki sayfada yazıyo. Varsa yolumuzun geçtiği yerlerde tanışmak isteyen, seviniriz..
Konya'da bizi ağırlayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederiz. Sağolsunlar, çok ısrar ettiler kalmamız için. Ama proğramımız belli ve elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz....
Şu an Yozgat, Boğazlıyan ilçesinin Sırçalı köyündeyiz. Kısmet olursa yarın Sivas'a dogru devam edeceğiz....
Türkiye turu'muzun kalan proğramı:
10-6-2008 Yozgat/Sircali Sivas/Çepni
11-6-2008 Sivas/Çepni Sivas centrum
11-6-2008 Sivas centrum Tokat
12-6-2008 Tokat Niksar
13-6-2008 Niksar Amasya
13-6-2008 Amasya Ankara
14-6-2008 Ankara Istanbul
15-6-2008 Istanbul
16-6-2008 Istanbul Bandirma
16-6-2008 Bandirma Canakkale
17-6-2008 Canakkale Edirne (tren)
18-6-2008 Edirne (tren) Villach
19-6-2008 Villach, Alpen bergroute )Alp daglari)
19-6-2008 Alpen bergroute Phorzheim
20-6-2008 Phorzheim Den Bosch (Hollanda)
R-tugrul abi haberimiz olsa daha güzel şekilde ağırlardık sizi,inşallah diğer yaz böyle bir delilik daha yaparsanız önceden haberleşiriz Bu arada bir kaç kere seni aradım ama telefonu açmadın haberin olsun _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız