Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Ducati 1098S Kırmızı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Ducati 1098S Kırmızı
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acil sifalar dilerim kolay gelsin
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
transalpp_fatih
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: isstanbull///tuzla'da kokmayalym

MesajTarih: 12.06.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALparslan ağabey rahatsızlığına üzüldüm, alana da satana da hayırlı olsun... Ağabey varederoya dönmeni tavsiye ederim Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Helper
Helper

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gösterdiğiniz bu ilgiye hem şaşırdım hemde mennun oldum. Çok teşekkür ederim hepinize. Motorculuğa gelince arkadaşlar geçenlerde hakan ın açtığı biraz argo başlığından dolayı tutmadığım ama içerik olarak %100 katıldığım duyuru topiğine çok dikkat edin. Çünkü gerçekten de durum budur ve çok tehlikeli bir hal almıştır. Motorcuların hayatı tehlikededir. Taciz ve yoldan atma, görmezden gelip önüne kırma davranışları bilhassa taksiciler ve ticari araçlarca artık kasden yapılmaktadır. Bunlar benimde fiilen yaşadığım vakalar olduğu için böyle kesin konuşuyorum. Elbette tüm taksici veya ticari vasıta sürücüleri böyle vicdansız değildir ama malum bir bardak suya bir sinek düşünce tüm su kirlenir. Buda böyle ama buradaki ölçü bir sinekten çok daha fazla malesef. Çok dikkatli olun lütfen.

Bana gelince zaten sağlığım iyi değildi ve iyicede saçmaladı ve inanın sağlık problemleri olunca insanın gözünde ne motor kalıyor ne yemek ne içmek nede başka dünyasal bir istek. Bu tamamen bedenlerimizin sağlıklı olmasına bağlı sanki otomatik çalışan bir sistem gibi. Tabi arada akıl denen ayırdedidici bir faktör var ama herkes onu her an devreye sokamıyor. Yapabildiğimiz kadar ama sağlık olmayınca duyguda, istekte kalmıyor. Batan gemiyi terkeden fareler gibi. Gülümsüyorum

Bu arada içimizdeki emniyet teşkilatı mensubu polis arkadaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen şu konuya bir el atın. Bir takım düzenlemeler için üst makamları zorlayıp motorcuların hayatlarının korunması için acilen bir şeyler yapın. Gerçekten motorcuların hayatları tehlikededir.

Son Mesajdan 394 saat 29 dakika sonra eklendi:

SATILMIŞTIR.

http://alfamotosiklet.blogspot.com
Başa dön
alfa Çevrimdışı alfa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
F-7r
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.08.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alfa demiş ki:
Gösterdiğiniz bu ilgiye hem şaşırdım hemde mennun oldum. Çok teşekkür ederim hepinize. Motorculuğa gelince arkadaşlar geçenlerde hakan ın açtığı biraz argo başlığından dolayı tutmadığım ama içerik olarak %100 katıldığım duyuru topiğine çok dikkat edin. Çünkü gerçekten de durum budur ve çok tehlikeli bir hal almıştır. Motorcuların hayatı tehlikededir. Taciz ve yoldan atma, görmezden gelip önüne kırma davranışları bilhassa taksiciler ve ticari araçlarca artık kasden yapılmaktadır. Bunlar benimde fiilen yaşadığım vakalar olduğu için böyle kesin konuşuyorum. Elbette tüm taksici veya ticari vasıta sürücüleri böyle vicdansız değildir ama malum bir bardak suya bir sinek düşünce tüm su kirlenir. Buda böyle ama buradaki ölçü bir sinekten çok daha fazla malesef. Çok dikkatli olun lütfen.

Bana gelince zaten sağlığım iyi değildi ve iyicede saçmaladı ve inanın sağlık problemleri olunca insanın gözünde ne motor kalıyor ne yemek ne içmek nede başka dünyasal bir istek. Bu tamamen bedenlerimizin sağlıklı olmasına bağlı sanki otomatik çalışan bir sistem gibi. Tabi arada akıl denen ayırdedidici bir faktör var ama herkes onu her an devreye sokamıyor. Yapabildiğimiz kadar ama sağlık olmayınca duyguda, istekte kalmıyor. Batan gemiyi terkeden fareler gibi. Gülümsüyorum

Bu arada içimizdeki emniyet teşkilatı mensubu polis arkadaşlarımıza sesleniyorum. Lütfen şu konuya bir el atın. Bir takım düzenlemeler için üst makamları zorlayıp motorcuların hayatlarının korunması için acilen bir şeyler yapın. Gerçekten motorcuların hayatları tehlikededir.

Son Mesajdan 394 saat 29 dakika sonra eklendi:

SATILMIŞTIR.

% 1000 onaylıyorm ve katılıyorum
Başa dön
F-7r Çevrimdışı F-7r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal