Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750

2Teker CENK SOYSAL objektifi ile DOUBLE_R_750
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 11.06.2008 - 20:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar gerçektende süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 11.06.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar tüm iyi niyetleriniz ve begenileriniz icinhepinize cok tesekkürler.Gercekten bende kendimi dısardan görünce fotoğrafcı arkadasın ne güzel bir iş cıkardığını anladım.Gülümsüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süper fotolar yaaaaa Bravo Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ishak abi, biz de donuyoruz da, gordun o gun, yanlis donuyoruz. Bize de ufak ufak teknigi ogretmeye devam edersen cok mutlu olurum.

Senin de, Kawa'nin da masallahi var. Helal olsun.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar güzel ellerinize sağlık Bravo

sx2, sayatım makine nede olsa kawa burakta sağlam olsun Göz kırpıyorum bi rampada tekliyo pek çekmiyo ama idare etcen işte anladın sen Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, Yucelim eski Kawa'lari bi senden bide Ishak abiden ogrendim Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İshak abi nice kmler çevirmen dileğiyle Gülümsüyorum

Herşeyin mekanik olduğu, elektronik aksamın az olduğu makinalar hep daha fazla spor makina olduğu hissiyatı vermiştir, belki daha fazla tecrübe istediğindendir.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
styLe_cRazy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten güzel kareler pilotada fotoram cekenede tsklerimi borç bilirim Dil çıkarıyorum
styLe_cRazy Çevrimdışı styLe_cRazy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, Herzaman kardeşim.Insallah beraber yine pistte oluruz çalişiriz daha.
alptoker, Teşekkürler kardeşim.styLe_cRazy, Bilmükabele...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, Abi diğer resimleri neden koymuyorsun Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başka gelecek resimler de var onlarıda layım yeni bi topic yada buradan devam ederiz.

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, Bu hafta video çekimi yapalım derim ben?
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 abiciim zxRR 750 nin ruhsatı evrakları vs... var dimi... yoksa sadece pist içinmi kullanıyorsun ???

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, cumartesi günü piste gel sana poweride ısmarlıcam Çok gülüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen Temem Gülümsüyorum sözmü ? ? ?

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal