Tarih: 10.06.2008 - 13:58 Mesaj konusu:
LEVO, vay be levom abım senı gec bulduk ama estırıyosun he he he he hadı hayırlısı ıslerımden dolayı sana eslık edemeyeceyım pıst lerde keyıflı gazlamalar sana sımdıden ıyı eylenceler bırmotla kule sahaya dıkkat et he bıde pıt duzluyunden sonrakı sol vrj keyıflı dakıkalar sana _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 11.06.2008 - 23:03 Mesaj konusu:
@Arkadaşlar
Bugün Harika bir güündüü Süüper Geçtii
Pınarbaşı pistine ilk defa Çıktım, Yeni aldıgım Lastikleri erittim Ayrıca Can Akkuşun Deri Tulumunun Dizliklerini ve dizliklerinin yan derisini Yırtdıgım için Can Akkuş Hemşerim Kusura bakmasın. Serkan-Hasan- ve Canı'ın O güzel dilekleri için kendilerine Teşşekür ediyorum.
En Sevdiğim Harikaa Virajlar EGEM ve BİRMOT Virajlarıydı. Çok Zevkli Virajlar
Maalesef Çok Katılımlar olmadı, Daha Çok Arkadaşlarımın gelmesini katılmasını isterdim.
Can'a Tekrar bu güzel Organizayı Benim İçin Sagladıgı için kendisine bir kez daha Teşşekür ediyorum.
Fotolar Çekildi Onlar elime geçtiğinde onlarıda eklerim.
[b]@EKAMBA Neden Gelmedin Seninde orada Olmanı Çok İsterdim, en azından Seyir ederdin.
Ercüüment Kardeşime beni izlemye geldigi için Teşşekür ederim.
[b]Y-Z-F Teşşekür ederim Kardeşim
mysugar İyi dileklerin için Teşşekür ederim Kardeşim.
Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum... [/b][/b] _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 12.06.2008 - 14:35 Mesaj konusu:
andaccc, Düzelttim kardeşim.Sorun yok şu an istediğim harfleri kullanıyorum.Teşekkürler _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 12.06.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
moto_kaan demiş ki:
levo pist de süperdin sanal gazcı olmadığını ispatladın bravo ....
Serkan Teşekkür ederim Canım Kardeşim, sizlerde Süper Gazladınız.
Çok Keyif aldıgım bir gündü, inşallah bir dahaki sefere hafta sonu çıkarız gelemeyen arkadaşlarda gelir...
PolatCetin demiş ki:
LEVO hafta içi bir gün olduğu için katılım az olmuştur. Hafta sonu olsa idi pistte turlamasak bile seni seyretmeğe gelirdik.
Fotograflarını merakla bekliyoruz.
PolatCetin, Fotoğrafları Berlin'e döndükten sonra ekleyeceğim ilgi ve alakana teşekkür ederim...
Saygılar
LEVO _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7682 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 12.06.2008 - 18:32 Mesaj konusu:
LEVO demiş ki:
@EKAMBA
[b]Neden Gelmedin Seninde orada Olmanı Çok İsterdim, en azından Seyir ederdin.
güzel ve başarılı zmn geçirdiğine çok sevindim kankam.
inan hep aklımdan geçtiniz,çok da istedim gelmeyi planlamıştımda,
fakat soma da festival olduğundan sanatçılar ve şenliklerden dolayı otel çok aşırı yoğun.
inan kankam pc başından kalkamıyorum sabahlara kadar.
inşallah başka bahara artık..
bu arada gitmeden görüşelim seninle... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5739 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 12.06.2008 - 19:16 Mesaj konusu:
yaaa sımdı bana kızacaksınız ama ılk sayfalarda eray abınınde dedıgı gıbı okadar gazcı vardı hanı nerdeler yaw sız var ya ancak klawyede lastık cekersınız , yenılen ınsanların hep bı bahanesı vardır zaten kımse gerceklerı soylemez (yarası olan varsa gocunmasın direk ustune alınsın)...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bu arada LEVO, abı resımler yokmu yaa resımde ısterız _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız