Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - abiler yardım!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

abiler yardım!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lutteur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 18:51    Mesaj konusu: abiler yardım! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorum su ben yeni bi mondial scooter aldım ve ılk motorum daha hıc kullanmdaım yazın koyde sıftahlıyacam 2.el.dıkkat etmem noktalar nelerdır sızce ve suruste scooterların ozel bı teknıgı varmı tesekkurler
Başa dön
lutteur Çevrimdışı lutteur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.06.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiiiiiiiii Çok gülüyorum scooter bu tabiki bir çok tekniği var ama niye mondial aldın,almadan önce niye danışmadın Üzgünüm neyse madem ki yaptın bir hata bize laf sölemek düşmez hayırlı olsun.
bak kardeşim ben 6 senedir scooter kullanıyorum ve daha bazen ben bile şaşırıyorum motorun hal ve hareketlerine.scooter asfalt motorudur ama sıcak asfalt motoru çünkü havalar soğuduğunda lastikler yeri pek tutmuyor ki sen köyde kullancam demişsin muhtamelen toprak ve çakıllı yollarda Üzgünüm işin çok zor Gülümsüyorum lastikler ufak olduğu için aşırı fazla kayıyor (asfaltta bile) onun için yatma olayını unut yani yapacaksanda sıcak bir havada lastikleri ısıttıkltan sonra asfalt üstünde dene (tavsiye etmem ama insanoğlu yapcak illa) daha sonra yeni ıslanmış,çamurlu yerleri gördüğün zaman yolunu değiştir (buna yağmurdan sonra iyice yıkanmış asfalt dahil değil),arka frenin bi bayır inerken patlarsa ön frenle durmaya çalışma olmuyo çünkü bunu boş bi asfaltta rampa inerken kendinde deneyebilirsin Bravo ya daha yazacak bi dünya şey var ama bugün kafam bi dünyaonun için şimdilik bu kadar ama sen gene dikkatli kullan fazla hız yapma Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.06.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, cok guzel acıklamısın ama dıcek 2 sozum benım de var kumlu cakıllı yolda butun motorlar kaymazmı Gülümsüyorum kayar dıme Gülümsüyorum dedıgın gıbı arkadas bı hata yapmıs almıs bı çin li arkadas Çok gülüyorum benımde sana dıyecegım o motorlara cok guvenme helekı vırajlarda hıc guvenme Bravo yol tutusu yok yınede hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın Bravo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurlerde ben 850 lıraya aldım yanı fazla butcem yoktu baska ne alabılırdım ılgınıze tesekkurler
Başa dön
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 12.06.2008 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu direk sat japon makinası al yoksa benim gibi 2 de bir arıza cıkarmasına dayanamaz parçalarsın Çok gülüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 12.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06 demiş ki:
onu direk sat japon makinası al yoksa benim gibi 2 de bir arıza cıkarmasına dayanamaz parçalarsın Çok gülüyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum köy yolu eger toprak ise işin zor tozdan dolayı sanıyorum motoru çabuk yersin tabii önce kafayı yemessen genede hayırlı olsun kazasız sürüşler Bravo
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lutteur, hayırlısı olsun kardeş öncelikle kazasız belasız inşallah Göz kırpıyorum

eğer 17" jant değilse motor arka altta gömülü olduğundan hava filtresi yere çok yakındır ve sen eğer tozlu yollarda kullanacaksan makinanı çabuk yersin dikkat et,ya tozlu yolda kullanma ya da filtreni sıkı kontrol et temizle gerekliyse değiştir.
bunun dışında arkadaşlar ortalama birşeyler yazmışlar sürüş ile ilgili bu konuya girmeyeceğim ama sadece başta dikkatliol canını yakmasın meret derim Göz kırpıyorum
lutteur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok sagolun abıler
Başa dön
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar en iyi motoru çin motorunDA ÖĞRENİRSİN BİRAZ HEVES VARSA TAmirci bile olursun valla. Hayırlı olsun
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ertano
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim deneyimim oyle cok uzun sureli olmadi ama manevra kabiliyetinin cok dusuk oldugunu gordum. Benim surdugum scooter bws di ve nerdeyse u donemiyordum Çok gülüyorum
Başa dön
ertano Çevrimdışı ertano Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lutteur, kardeşim boşver sen başka ne alabilirdimi şu an almışsın zaten senin için en güzel o çünkü senin Çok gülüyorum ok ? şimdi yağını değiştirmeyi ihmal etme,aradabir yağını serviste yada bi tamircide değiştir genel bakım yaptır Bravo

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

TAmirci bile olursun valla

hee buraya gelelim.biraz motor bilgisi almaya bak Bravo ateşleme,sibop,piston,silindir vb şeyler sonrada korkma dağıt (ama sen gene motor kısmını elleme,bujiyi ve filtrelere bak değiştir yağını değiştir vs) toplarsın merak etme ben çok dağıtıyorum yoksa bu kadar dayanmazdı benim motorda Bravo

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal