Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Virajlı yolda 4 çeker mi?? hayabusamı??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Virajlı yolda 4 çeker mi?? hayabusamı??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:07    Mesaj konusu: Virajlı yolda 4 çeker mi?? hayabusamı?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TR de genel bir kanı var,hayabusa viraj yapamaz hantaldır agırdır,uzundur v.sss!! ama yurt dışında durum hiçte böyle değil!! yeri gelmişken bidaha söylemek gerek
AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER... Göz kırpıyorum
http://www.vtunnel.tv/index.php/1010110A/72389d32988e9373ed7b72a01d1c51713210499b7713e48c1b0d0cdfaafc06aa8ab0b6c9826396827e34790391c0836f445bc16f99984b2e283ef07317119
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dicek bişi yok sus ve izle ayrıca kapak ara sağda solda Çok gülüyorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa oldukca iyi viraj yapıyor ama porsche yı kullanan adamda iş yok Gülümsüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER...

Göz kırpıyorum Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de at sahibine göre kişner,aynı şey 1100xx içinde geçerli. Alkışlıyorum

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside çok sıkıştırmamış neden bilmiyorum ama hayabusa çok daha feci şeyler yapabilirdi porsche da öle tabi ama sonuç değişmezdi zaten o sollamadan sonra adam o 911 i satmıştır Çok gülüyorum

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

constantine_502, dostum bende ilk izlediğimde hayabusanın net 3-4 yerde gecebilcegini hissettim ve ben olsam orda sıkardım dedim içimden amaaaa İyi fikir iki sürücüde yolu cok iyi biliyor tam işte burda gecer dediğim düzlüklerin sonunda cokkk sert virajlar vardı ve busa oyuzden cıkmadı!! Bravo yani adam yolu bilmese gazlar ve virajda muhtemelen patlardı!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw haya tam geçti viraja girdi one yerde yag var galiba iyi patlamamış.. Şok oldum
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa viraj yapamaz kavramının bir şehir efsanesi olduğu uygulamalı olarak gösterilmiş Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, Malesef İzliyemedim Linke Tıkladığımda Vtunnel'in Ana Sayfasına Gidiyor İstemiyorum İstemiyorum
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Busa viraj yapamaz efsanesini seneye birisi türkiyede de bitirecek rahat olsun herkes... Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım onu söyleyenler hiç hayabusaya binmemiş..... Beğenmedim
Başa dön
R6_seko Çevrimdışı R6_seko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa viraj yapar ama biraz yüksek süratlerde
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 13.06.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devil_, 09 u bekle bırı almayı duşunuyor kardeş..eğer alırsa bak gor duşuk hızda da yuksek hızda da nasıl vıraj yapıyor... Bravo
kullanıcı önemli.... Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 13.06.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

SRAD-HAN, Malesef İzliyemedim Linke Tıkladığımda Vtunnel'in Ana Sayfasına Gidiyor

evet aynen izleyemedim bende
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal