bence de at sahibine göre kişner,aynı şey 1100xx içinde geçerli. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 12.06.2008 - 21:31 Mesaj konusu:
ikiside çok sıkıştırmamış neden bilmiyorum ama hayabusa çok daha feci şeyler yapabilirdi porsche da öle tabi ama sonuç değişmezdi zaten o sollamadan sonra adam o 911 i satmıştır _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 12.06.2008 - 21:40 Mesaj konusu:
constantine_502, dostum bende ilk izlediğimde hayabusanın net 3-4 yerde gecebilcegini hissettim ve ben olsam orda sıkardım dedim içimden amaaaa iki sürücüde yolu cok iyi biliyor tam işte burda gecer dediğim düzlüklerin sonunda cokkk sert virajlar vardı ve busa oyuzden cıkmadı!! yani adam yolu bilmese gazlar ve virajda muhtemelen patlardı! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1270 Nereden: Memleketten....
Tarih: 13.06.2008 - 00:18 Mesaj konusu:
devil_, 09 u bekle bırı almayı duşunuyor kardeş..eğer alırsa bak gor duşuk hızda da yuksek hızda da nasıl vıraj yapıyor...
kullanıcı önemli.... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız