Tarih: 04.04.2008 - 20:48 Mesaj konusu: XENON FAR 8000K H1 H7 MODELLER MEVCUT 150 ytl
2 YIL GARANTILI TAIWAN MALI MOTOSIKLET XENON FAR KITI KENDI ITHALATIMIZ PROSUPRA MARKA FIYATI 150 YTL KARGO ILE YOLLAYABILIRIM ,ISTANBUL İÇİNE İSE ELDEN TESLIM YAPABILIRIM. 0532 303 41 44 BAHADIRHAN UZLU _________________ MUSTANG BAHADIR
h4 MODELİ BİRAZ PAHALI 200 YTL ZATEN ELIMDE COK AZ KALDI H4
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
mototeam demiş ki:
dostum 2003 fz6 alıyorum. ona uygun xzenon far hangısı uyar ve h4 ıle h7 arasında fıyat farkı varmı
H7 UYAR SENINKINE TAHMINIMCE SEN BIR BAK AMPULUN MODELINI BANA SOYLE ISTER BEN TESLIM EDERIM ISTANBULDAYSAN ISTERSEN KARGOYAY VERIRIM HAYIRLI OLSUN _________________ MUSTANG BAHADIR
artı mesela uydu diyelim bu motoru değiştirdiğimde başka bir motora söküp takılab ilrmive montaj işlemi fiata dahilmi? _________________ ahh piaggio alacam seni seneyee
X9 250 hastayım sanaaaaaaaaa 500 de olsa olurdu valla...
benım motorum elitte 150 cc bana kaca mal olur yardımcı olurmusunuz
cıft far var ama fıyata gore sadece tek de takabiirim cıft de fiyat veriri misin
http://www.guleks.com.tr/150t10b.asp
link deki motor
tesekurler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız