turist: izmir bölgesinden alındıysa malum biraz sorunlu olabilir.. Daha önce bu konuda bir çok yazı yazmıştım ancak aramama rağmen bulamadım bir türlü..
Bu arada 777 serisi yüksek performans kaskı değildir açıkçası
eğer SS makine kullanıyorsanız 800 ve 888 serisini tavsiye ederim
260-270-280e kadar bir gram titreşim olmayacağını garanti ederim.
Sadece yüzü ince yapılı olanlar çene altı aparatını almalılar,çene kısmından rüzgar girebiliyor
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 11.06.2008 - 00:44 Mesaj konusu:
d-devil, Eray Abiyle Konuştum 15 Gün Sonra Nasibse Açılıyormuş İnternet Mağzası Ozaman Alıcam Artık _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
ryangt, izmirden aldım evet, şimdi baktım,tnt888-ece22/05 yazıyor üzerinde, balaklavasız kullanmak şapka takmış hissi veriyor, heryerinden hava alıyor,
çıkarttığı ses ise insana alaskada tek başına dolaşıyormuş hissi veriyor,
buğulanmayı önlemek amacı ilede iç taraftan vizörün altındaki lastikten yukarı doğru devamlı hava üflüyor, buda 1 saat yolculuk yaptığın zaman gözlerindeki kanlanma sebebiyle trafikçilere akşamdan kalma görüntüsü hissettiriyor daha sayacaktım ama bu kadarı bile yeter sanırsam.
Tarih: 11.06.2008 - 16:13 Mesaj konusu:
Tnt 888 edindiğim bilgilere göre öyle yapmaması lazım.. Ne kadara almıştın o kaskı arkadaşım ? Normalde 888 Fiyatının yarısına satıldığını duymuştum.O da galiba defolu kasklarmış.
Tarih: 11.06.2008 - 16:18 Mesaj konusu:
Raymone, hayırlısı olsun o zaman alırsın o zaman sende
gLenJa, söylediklerine aynen katılıyorum bende bir ara aynı tereddütü yaşamıştım hatta kaporasını yollucaktım nerdeyse kaskın, sonrasında Eray'la konuştum ve gidip ondan aldım. _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 12.06.2008 - 23:39 Mesaj konusu:
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla İzmir e almanyanın raflarından kalma zaman aşımına uğramış defolu kasklar geliyor..
Hiç farkettinizmi İzmir veya Ankaradan marushin alanların hiçbiri memnun değil hepsi bi şikayet bi şikayet..Haklılar çünkü defolu mal satın alıyorlar bilmeden..
Benim tavsiyem Eray abi den al..O marushin kaskları diğerleri gibi almanyadaki motor mağazalarından defolu olarak değil kaskların üretildiği fabrikadan direk konteynerlarla getiriyor..
İyi reklamcı olur benden _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız