Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Almayı Düşündüğüm Marushin Kask.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Almayı Düşündüğüm Marushin Kask.
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, bende dikkat etmedim serine gerisine tipi çok hoşuma gitti aldım(almaz olsaydım) ama istersn yarın fotoğrafını koyabilirim.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turist: izmir bölgesinden alındıysa malum biraz sorunlu olabilir.. Daha önce bu konuda bir çok yazı yazmıştım ancak aramama rağmen bulamadım bir türlü..

Bu arada 777 serisi yüksek performans kaskı değildir açıkçası
eğer SS makine kullanıyorsanız 800 ve 888 serisini tavsiye ederim
260-270-280e kadar bir gram titreşim olmayacağını garanti ederim.

Sadece yüzü ince yapılı olanlar çene altı aparatını almalılar,çene kısmından rüzgar girebiliyor
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo bizde siyah var süper bişey yaaa Marushin Bravo
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MustafaERTURK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-KSK

MesajTarih: 10.06.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karşıyaka sedat karayılanoğlu -BLACKSNAKE MOTOR (çiğlide anadolu caddesi karşıyaka oteli yanında)Bulabilirsin.
Vfr 800-2008
Başa dön
MustafaERTURK Çevrimdışı MustafaERTURK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 11.06.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil, Eray Abiyle Konuştum 15 Gün Sonra Nasibse Açılıyormuş İnternet Mağzası Ozaman Alıcam Artık Üzgünüm
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 11.06.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SHOEI den şaşma... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.06.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, izmirden aldım evet, şimdi baktım,tnt888-ece22/05 yazıyor üzerinde, balaklavasız kullanmak şapka takmış hissi veriyor, heryerinden hava alıyor,
çıkarttığı ses ise insana alaskada tek başına dolaşıyormuş hissi veriyor,
buğulanmayı önlemek amacı ilede iç taraftan vizörün altındaki lastikten yukarı doğru devamlı hava üflüyor, buda 1 saat yolculuk yaptığın zaman gözlerindeki kanlanma sebebiyle trafikçilere akşamdan kalma görüntüsü hissettiriyor daha sayacaktım ama bu kadarı bile yeter sanırsam.
Başa dön
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki model de guzel Marushin'in modeli kırmızıya cok yakısır bence Bravo
gLenJa
Üye
Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tnt 888 edindiğim bilgilere göre öyle yapmaması lazım.. Ne kadara almıştın o kaskı arkadaşım ? Normalde 888 Fiyatının yarısına satıldığını duymuştum.O da galiba defolu kasklarmış.
Başa dön
gLenJa Çevrimdışı gLenJa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.06.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, hayırlısı olsun o zaman alırsın o zaman sende Bravo

gLenJa, söylediklerine aynen katılıyorum bende bir ara aynı tereddütü yaşamıştım hatta kaporasını yollucaktım nerdeyse kaskın, sonrasında Eray'la konuştum ve gidip ondan aldım. Bravo
turist
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gLenJa, 300 ytl ye aldım,siyah vizörüde yanında hediye Dil çıkarıyorum,kırığı yok çiziği yok defo neresinde onuda anlayamadım. Gülümsüyorum
Başa dön
onelifeliveit
Üye
Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nolandan şaşma.
Başa dön
onelifeliveit Çevrimdışı onelifeliveit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla İzmir e almanyanın raflarından kalma zaman aşımına uğramış defolu kasklar geliyor..

Hiç farkettinizmi İzmir veya Ankaradan marushin alanların hiçbiri memnun değil hepsi bi şikayet bi şikayet..Haklılar çünkü defolu mal satın alıyorlar bilmeden..

Benim tavsiyem Eray abi den al..O marushin kaskları diğerleri gibi almanyadaki motor mağazalarından defolu olarak değil kaskların üretildiği fabrikadan direk konteynerlarla getiriyor.. OK

İyi reklamcı olur benden Dil çıkarıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal