Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 Yamaha V-Max (Detaylar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 Yamaha V-Max (Detaylar)

2009 Yamaha V-Max (Detaylar)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oowww! motorcucihan....siz zevk sahibi birisisiniz. Bravo
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ege_umit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: MANİSA - SOMA

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DEHŞET Bİ ŞEYE BENZİO Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.06.2008 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sahibine bağışlasın ne diyelim hehehehe ama çok sapıkça bir tasarım olmuş manyak güzel...
Başa dön
tearofsatan Çevrimdışı tearofsatan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mloner
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beldeyama Türkiye fiyatını açıklamış 27.500 Euro.

http://www.beldeyama.com.tr/www/fiyatlar/fiyat_moto.php?k_id=13

Bugünkü kurdan 53.000 Lira yapıyor. Bu arada bu motor sınırlı sayıda üretilecekmiş ve satın alacakların bu adresten rezervasyon yaptırması gerekiyor.

http://www.new-vmax.com/yourVMAX/reservation_eu.jsp

53.000 Lirası olanlar acele etsin! Gülümsüyorum
Başa dön
mloner Çevrimdışı mloner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
born
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 12.07.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alınır ne satılır alanın elinde kapı halkası olarak kalır Çok gülüyorum
Başa dön
born Çevrimdışı born Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 12.07.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 para etmez çünkü çokpara eder Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu ansı bi makina ya Dans
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tuccar
Üye
Üye

Nereden: istanbul,Maltepe

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

53000 ytl bence bu makina için çok güzel bir rakam. açıkçası daha pahalı olacağını düşünüyordum.

far olarak şöyle yanyana 2 li daha güzel olurdu sanıyorum. triumph speed triple'daki gibi! onda biraz orantısız duruyor ama vmaxta cuk oturur!
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal