Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125 Hararet

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125 Hararet

CBR 125 Hararet

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:17    Mesaj konusu: CBR 125 Hararet Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125 imin hararet göstergesi ilk çeyrekde duruyor sürekli. Normalde arabalarda hararet ortaya gelir durur ya. Motorlarda da durum böyle değilmi acaba? Eğer durum arabalarınkiyle aynıysa o zaman benim termostat ayarında bir sorun var diyebilirmiyiz çünkü daha gösterge hiç ortaya gelmedi.
Başa dön
onelifeliveit Çevrimdışı onelifeliveit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 12.06.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CBR 125 KULLANMADIM AMA BİR SORUN OLDUĞU ORTADA
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
speedy_07
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiye kadar gördüğüm bütün cbr125 lerde şehir içinde bir iki tur atınca hararet tavan yapıyordu. Uzun yolda sorun olmuyodu. Dediğin gibi sende şehir içinde uzunca kullanınca hararet aynıysa bi yetkili kişiye baktır motoru.
Başa dön
speedy_07 Çevrimdışı speedy_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
elvcan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de 08 cbr var kardeşim 125lik için rahat olsun ben izmir trafiğinde kullanıyorum sabah akşam hararet seviyem çok nadir ikinci çeyreğe geçmiştir..

kullanman ile alakalı..
Başa dön
elvcan Çevrimdışı elvcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmmm sanırım takoyu 9000 */ 10000 zorlamadıkça hararet ortaya gelmeyecek elvcan. Ben genelde 7 / 8 binde vites değiştiriyorum. Sorun yok o zaman. Teşekkürler herkese.
Başa dön
onelifeliveit Çevrimdışı onelifeliveit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RR-37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elvcan, Bravo aynen katılıyorum.
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 13.06.2008 - 06:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daisyfatih;

speedy_07;

arkadaşlar ne kadar kendini bilmez bir şewkilde cevap veriyorsunuz

daisyfatih; kullanmadıysan ne sorunu ortada diyebiliyorsun insanların kafasını karıştırıyorsun boş boğazlık yapıyorsunuz, asıl senin bu konu hakkında bir şey bilmediğin ortada...

speedy_07;sende tüm kullandığım motorlarda tavan yapıyor diyorsun ama biraz acemisin heralde motoru o kadar hararet yaptıracak kadar... genelde böyle bir hastalığı yoktur

2 sene oldu benim cbr125 i alalı 40700 km'de tık yok ayrıca hararet çok zor yapar ist içi gezerim sürekli bu km nin 3 te biri şehir içinde yapıldı dikkatini çekerin biraz ibre arttı arada sırada o kadar çok iyi bir soğutma sistemine sahip bu motor
tabi radyatör yedek su deposunu kontrol etmek gerek antifiriz azaldığında eklemeyi unutmamak gerek.

onelifeliveit;
normali eklediğim resimdeki çizdiğim çizginin olduğu yer yani üstten bakınca ortadaki çizginin hemen sol tarafında olması gerek.

fakat yinede farklı bir yerde duruyorsa çizgi yaz aylarındayız riske atma kendini yetkili bir servise göster Bravo

Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 13.06.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanlışlıkla yakıt göstergesini çizmişsiniz, harareti göremiyoruz.. Üzgünüm
elvcan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.06.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlışlıkla değil Gülümsüyorum adam uğraşmamış ibre fotosu aramaya elindekini kullanmış..

herşeyi 4 4 lük önümüze istiyoruz..

hayal gücünü kullan onu sağa al e yide görme hararet sembolünü canlandır gözünde..
Başa dön
elvcan Çevrimdışı elvcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2pac
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon arkadaşlar sabahın 6 sında felan gönderdim yanlış olmuş,

işte doğrusu budur,2.sarı çizginin ya tam üzeri yada biraz sol tarafı yani yukardan bakınca çizgi görünüyor normalinde.
Başa dön
onelifeliveit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler 2pac o zaman benim motorda sorun yok çünkü hararet senin çizdiğin okun tam üstünde duruyor her daim Bravo Bravo
Başa dön
2pac
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onelifeliveit demiş ki:
Teşekkürler 2pac o zaman benim motorda sorun yok çünkü hararet senin çizdiğin okun tam üstünde duruyor her daim Bravo Bravo

senin derece normal arkadaşım sorun yok merak etme,çok zor hararet yapar,önemli değil...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal