CBR 125 imin hararet göstergesi ilk çeyrekde duruyor sürekli. Normalde arabalarda hararet ortaya gelir durur ya. Motorlarda da durum böyle değilmi acaba? Eğer durum arabalarınkiyle aynıysa o zaman benim termostat ayarında bir sorun var diyebilirmiyiz çünkü daha gösterge hiç ortaya gelmedi.
Şimdiye kadar gördüğüm bütün cbr125 lerde şehir içinde bir iki tur atınca hararet tavan yapıyordu. Uzun yolda sorun olmuyodu. Dediğin gibi sende şehir içinde uzunca kullanınca hararet aynıysa bi yetkili kişiye baktır motoru.
bende de 08 cbr var kardeşim 125lik için rahat olsun ben izmir trafiğinde kullanıyorum sabah akşam hararet seviyem çok nadir ikinci çeyreğe geçmiştir..
Hmmm sanırım takoyu 9000 */ 10000 zorlamadıkça hararet ortaya gelmeyecek elvcan. Ben genelde 7 / 8 binde vites değiştiriyorum. Sorun yok o zaman. Teşekkürler herkese.
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 379 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 13.06.2008 - 06:33 Mesaj konusu:
daisyfatih;
speedy_07;
arkadaşlar ne kadar kendini bilmez bir şewkilde cevap veriyorsunuz
daisyfatih; kullanmadıysan ne sorunu ortada diyebiliyorsun insanların kafasını karıştırıyorsun boş boğazlık yapıyorsunuz, asıl senin bu konu hakkında bir şey bilmediğin ortada...
speedy_07;sende tüm kullandığım motorlarda tavan yapıyor diyorsun ama biraz acemisin heralde motoru o kadar hararet yaptıracak kadar... genelde böyle bir hastalığı yoktur
2 sene oldu benim cbr125 i alalı 40700 km'de tık yok ayrıca hararet çok zor yapar ist içi gezerim sürekli bu km nin 3 te biri şehir içinde yapıldı dikkatini çekerin biraz ibre arttı arada sırada o kadar çok iyi bir soğutma sistemine sahip bu motor
tabi radyatör yedek su deposunu kontrol etmek gerek antifiriz azaldığında eklemeyi unutmamak gerek.
onelifeliveit;
normali eklediğim resimdeki çizdiğim çizginin olduğu yer yani üstten bakınca ortadaki çizginin hemen sol tarafında olması gerek.
fakat yinede farklı bir yerde duruyorsa çizgi yaz aylarındayız riske atma kendini yetkili bir servise göster
Tarih: 13.06.2008 - 10:34 Mesaj konusu:
Yanlışlıkla yakıt göstergesini çizmişsiniz, harareti göremiyoruz.. _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız