Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - artık"noter" yok.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

artık"noter" yok.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 12.06.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone demiş ki:

İşte Ben Yeni Aldım Hyosung GT 250 R 785 Ytl Bir Noter Parası!!

Afedersin ama sana iyi dayaklamışlar, bu ne ya 785 ytl noter masrafımı olur. 2005 model Yamaha Fz6 mı 2 hafta önce aynı şehire sattım plaka değişmeyecek nakil olmayacak yani, 165 ytl ücret aldı noter. Aynı motoru 2007 ağustosta İstanbulda almıştım, nakil olacağı için herhalde 250 ytl verdim notere. Gelincede sigorta plaka ruhsat ve dosya masrafları içinde 100 ytl para harcadım. Toplamda 350 ytl tutmuştu

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 12.06.2008 - 03:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li demiş ki:
Raymone demiş ki:

Afedersin ama sana iyi dayaklamışlar, bu ne ya 785 ytl noter masrafımı olur. 2005 model Yamaha Fz6 mı 2 hafta önce aynı şehire sattım plaka değişmeyecek nakil olmayacak yani, 165 ytl ücret aldı noter. Aynı motoru 2007 ağustosta İstanbulda almıştım, nakil olacağı için herhalde 250 ytl verdim notere. Gelincede sigorta plaka ruhsat ve dosya masrafları içinde 100 ytl para harcadım. Toplamda 350 ytl tutmuştu

Valla Bilemiyeceğim Ama Bende Ruhsat(Dolayısıyla Plaka) Değişicek Mecburen Bu Motoru Alırken Tabiki Hiçbir Şekilde Bilgim Yoktu Açıkçası Zaten Hep Düşünüyorum Keşke Motorumu Almadan Önce Buraya Üye Olsaydım Diye !
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leon35
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 model 1000rr aldım ptesi noter 275ytl tuttu seninki nasıl 785 tutuyoki?
Başa dön
leon35 Çevrimdışı leon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kingdoberman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu konu söyleniyordu fakat kaynak neresi resmi gazetede yayınlandımı bilgisi olan var mı??
motosiklet kullanmak özgürlüktür
Başa dön
kingdoberman Çevrimdışı kingdoberman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar bu konu söyleniyordu fakat kaynak neresi resmi gazetede yayınlandımı bilgisi olan var mı??

gerçekleştimi
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oulcan06 demiş ki:
noter i kaldırsalar bu sefer trafik tescil bürolarından geçirirler bize.. boş
durmaz bizim devlet.
Bravo Bravo
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamda motor alma öncesinde bu haber iyi oldu ama, bu paradan da vazgeçeceklerini zannetmiyorum, bi şekilde fazlasıyla çıkarırlar bizden
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 12.06.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az önce haberlerde de gösterdi..Artık bürodan olcakmış..Notercilerde baya tepki gösteriyolardı olaya..Aslında böyle daha cok uzucak fln diyorlar
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haft başından beridir uygulanıyor. nasıl tapu işlemleri için direk tapu dairelerine gidiyorsak vasıta alım-satımı içinde sadece trafik tescil bürolarına gidilecek o kadar. neden uzasın ki? bunca yıldır gereksiz yere sağıyordu noterler zaten. ARTIK YOOOK...
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geyik, çok saol bu müjdeli haber için... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan şimdi Çevrimiçi motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.06.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel Alkışlıyorum

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6 demiş ki:
Allah'ım ÖTV'nin kalktığı günleride göster Yarabbiiiii Üzgünüm

aminnnnnnnnnnn
inşallah
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya detayını nereden öğrenebiliriz. Yakın zamanda motosiklet almaya gideceğim sap gibi bakmayalım, işin prosedürünü öğrenmek lazım.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone, dayı bı motorparası vermısın yaa Şok oldum neyse kalktıgına emınız dıme ona gore motoru degısıtırıyım Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.06.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Raymone demiş ki:

Alım satım işlemleri 200 civarı halloluyor. ÖTV'den bahsediyorsun galiba? Ona noterin yapacağı pek bir şey yok.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal