Tarih: 12.06.2008 - 02:09 Mesaj konusu:
Raymone demiş ki:
İşte Ben Yeni Aldım Hyosung GT 250 R 785 Ytl Bir Noter Parası!!
Afedersin ama sana iyi dayaklamışlar, bu ne ya 785 ytl noter masrafımı olur. 2005 model Yamaha Fz6 mı 2 hafta önce aynı şehire sattım plaka değişmeyecek nakil olmayacak yani, 165 ytl ücret aldı noter. Aynı motoru 2007 ağustosta İstanbulda almıştım, nakil olacağı için herhalde 250 ytl verdim notere. Gelincede sigorta plaka ruhsat ve dosya masrafları içinde 100 ytl para harcadım. Toplamda 350 ytl tutmuştu _________________
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 12.06.2008 - 03:13 Mesaj konusu:
On7_li demiş ki:
Raymone demiş ki:
İşte Ben Yeni Aldım Hyosung GT 250 R 785 Ytl Bir Noter Parası!!
Afedersin ama sana iyi dayaklamışlar, bu ne ya 785 ytl noter masrafımı olur. 2005 model Yamaha Fz6 mı 2 hafta önce aynı şehire sattım plaka değişmeyecek nakil olmayacak yani, 165 ytl ücret aldı noter. Aynı motoru 2007 ağustosta İstanbulda almıştım, nakil olacağı için herhalde 250 ytl verdim notere. Gelincede sigorta plaka ruhsat ve dosya masrafları içinde 100 ytl para harcadım. Toplamda 350 ytl tutmuştu
Valla Bilemiyeceğim Ama Bende Ruhsat(Dolayısıyla Plaka) Değişicek Mecburen Bu Motoru Alırken Tabiki Hiçbir Şekilde Bilgim Yoktu Açıkçası Zaten Hep Düşünüyorum Keşke Motorumu Almadan Önce Buraya Üye Olsaydım Diye ! _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
arkadaşlar bu konu söyleniyordu fakat kaynak neresi resmi gazetede yayınlandımı bilgisi olan var mı?? _________________ DOBERMAN
SATILIK GSX-R 1000 K7
YAMAHA NOUVO pazar arabası
motosiklet kullanmak özgürlüktür
haft başından beridir uygulanıyor. nasıl tapu işlemleri için direk tapu dairelerine gidiyorsak vasıta alım-satımı içinde sadece trafik tescil bürolarına gidilecek o kadar. neden uzasın ki? bunca yıldır gereksiz yere sağıyordu noterler zaten. ARTIK YOOOK...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız