qercekten cok qurur werici bir durum
Toggy harikasın
burak albayrak ve sertac terziye qecmis olsun dileklerimi iletiyorum
sx2 haklısın
2 piste takılıp kalmamak lazım
harika bi qirisim
tebrikler _________________ sheker.paree*
Tebriklerimi Tolga'ya söylemiştim...Buradan da yeniden söyleyim...Başarılarının devamını diliyorum...
Bulgaristan dönüşü Bursa'ya uğradıklarında beni aradı...Küçük bir muhabbet çevirdik aramızda.Bulgaristan ile ilgili güzel şeyler söyledi bir dinleyin sizde _________________
En çok tolga uprak için sevindim gerçekten yetenekli avrupada iyi işler çıkarıcağını düşünüyorum. Bizi orda temsil eden takımlara ve sürücülere teşekkürler _________________ Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgilim
Tarih: 05.09.2008 - 12:10 Mesaj konusu:
HakanDincer demiş ki:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Aroma dan Sertaç kardeşimiz ne yaptı acaba?
Sertaç düşmüş ve yarış dışı kalmış..
Aynı şekilde Burak ALBAYRAK da düşmüş..
Ayrıntıları bugün ögenip size aktarırım..
Ama genel anlamda hem AROMA hemde PASIFIC Racing Team oldukça memnun ve AVRUPA ŞAMPİYONASI nın tüm yarışlarına katılacaklar..
Hakikaten hepsine kocaman alkışlar
sertaç kardeşime büyük geçmiş olsun , bişi yoktur inşallah diğer yarışlarda bunun acısını çıkaracağına eminim başarılar seninle ve takımınla olsun sertaçım
Kayıt: Jun 29, 2007 Mesajlar: 136 Nereden: istanbul/Motoland
Tarih: 05.09.2008 - 13:18 Mesaj konusu:
tamero demiş ki:
HakanDincer demiş ki:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Aroma dan Sertaç kardeşimiz ne yaptı acaba?
Sertaç düşmüş ve yarış dışı kalmış..
Aynı şekilde Burak ALBAYRAK da düşmüş..
Ayrıntıları bugün ögenip size aktarırım..
Ama genel anlamda hem AROMA hemde PASIFIC Racing Team oldukça memnun ve AVRUPA ŞAMPİYONASI nın tüm yarışlarına katılacaklar..
Hakikaten hepsine kocaman alkışlar
sertaç kardeşime büyük geçmiş olsun , bişi yoktur inşallah diğer yarışlarda bunun acısını çıkaracağına eminim başarılar seninle ve takımınla olsun sertaçım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız