Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aroma ve Pasific Racing Team AVRUPA ŞAMPİYONASI'nda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aroma ve Pasific Racing Team AVRUPA ŞAMPİYONASI'nda
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 10.06.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm MD li arkadaşlarımıza ßaşarılar diLerim ayrıca kupalar içinde Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
izleeemmm
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.06.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

qercekten cok qurur werici bir durum
Toggy harikasın Bravo Bravo
burak albayrak ve sertac terziye qecmis olsun dileklerimi iletiyorum
sx2 haklısın
2 piste takılıp kalmamak lazım
harika bi qirisim
tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
hatipoglu_59
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ/ÇORLU

MesajTarih: 11.06.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu çok güzel bir haber hepsinin adına çok sevindim.

Başarılarının devamı diliyorum. Bravo

Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Alkışlıyorum
Başa dön
hatipoglu_59 Çevrimdışı hatipoglu_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bursa

MesajTarih: 13.06.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebriklerimi Tolga'ya söylemiştim...Buradan da yeniden söyleyim...Başarılarının devamını diliyorum...

Bulgaristan dönüşü Bursa'ya uğradıklarında beni aradı...Küçük bir muhabbet çevirdik aramızda.Bulgaristan ile ilgili güzel şeyler söyledi bir dinleyin sizde Dil çıkarıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 takımada tebrikler İyi fikir Alkışlıyorum OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başarılarının devamını dilerim.
Başa dön
alpertoktas Çevrimdışı alpertoktas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok sevindim valla Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 14.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm katılan aßiLerime ßaşarıLar ALlah kaza ßeLa vermesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum
gsxr-600
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.07.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Facebook'ta Aroma grubu kurulmuştur...
http://www.facebook.com/group.php?gid=18245317932

katılımlarınızı bekliyoruz...

www.esener.net
Başa dön
gsxr-600 Çevrimdışı gsxr-600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
punchs35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kocaeli_izmir

MesajTarih: 05.09.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En çok tolga uprak için sevindim gerçekten yetenekli avrupada iyi işler çıkarıcağını düşünüyorum. Bizi orda temsil eden takımlara ve sürücülere teşekkürler Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 05.09.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarışcı kardeşlerimi tebrik ediyorum.
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.09.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Aroma dan Sertaç kardeşimiz ne yaptı acaba?

Sertaç düşmüş ve yarış dışı kalmış..
Aynı şekilde Burak ALBAYRAK da düşmüş..
Ayrıntıları bugün ögenip size aktarırım..
Ama genel anlamda hem AROMA hemde PASIFIC Racing Team oldukça memnun ve AVRUPA ŞAMPİYONASI nın tüm yarışlarına katılacaklar..
Hakikaten hepsine kocaman alkışlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

sertaç kardeşime büyük geçmiş olsun , bişi yoktur inşallah diğer yarışlarda bunun acısını çıkaracağına eminim başarılar seninle ve takımınla olsun sertaçım Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 05.09.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 05.09.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herbirine ayrı ayrı başarılar diliyorum tebrik ediyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
olcaycolak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul/Motoland

MesajTarih: 05.09.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
HakanDincer demiş ki:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Aroma dan Sertaç kardeşimiz ne yaptı acaba?

Sertaç düşmüş ve yarış dışı kalmış..
Aynı şekilde Burak ALBAYRAK da düşmüş..
Ayrıntıları bugün ögenip size aktarırım..
Ama genel anlamda hem AROMA hemde PASIFIC Racing Team oldukça memnun ve AVRUPA ŞAMPİYONASI nın tüm yarışlarına katılacaklar..
Hakikaten hepsine kocaman alkışlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

sertaç kardeşime büyük geçmiş olsun , bişi yoktur inşallah diğer yarışlarda bunun acısını çıkaracağına eminim başarılar seninle ve takımınla olsun sertaçım Bravo

Sağlığı ile herhangi bir problemi yok SERTAÇ abimin , yakında yine rekorlar kıracak Göz kırpıyorum

Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
Başa dön
olcaycolak Çevrimdışı olcaycolak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.24 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal