usta hayırlı olsunda Konya da o kadar arkadaş motor aldı ama nerdeyse hepsi özellikle halit kuyruğu eğri biniyo inş. sen düzeltir binersin istersen düzeltme bak Ömer de demiş bende itina ile o kuzuyu kestirmesinde yardımcı olurum elim ağırdır bilirsin _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
zevkmotor, abi nazlı abla ne demiş niye cvp vermen nazliserim, abla valla benim kuzuyu ömer abi kesecek yarıslardan sonra öyle dedi artı benimi keser kuzuyumu bilmemde
zxrhalit, ablam kuzumu senmi kesilcen bunun kararını gene sen verdireceksin ömer e ustada işine gelmiyen söze cvp vermes biliyon annesi onun cebini sırtına dikmiş cimridir o cimrii _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
zevkmotor, usta hayırlı olsun.Kazasız belasız bin inşallah _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 14.06.2008 - 12:00 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim bu arada kawakistan gibi olmuş dükkan _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız