Tarih: 14.06.2008 - 00:02 Mesaj konusu: 600f hakkında
sabah işe giderken bi reno kango tarafından inanılmaz şekilde sıkıştırıldım nerdeyse yan yatıyordun zar zor topladım adama durdum tepki göstermek için ama adam bastı gitti biraz ileride yakaladım kufur ettim ve bi gaz cektim ama ne olduysa sonra bana oldu az ileride motor stop etti birden rolanti düştü stop etmeye başladı anlamsız bi şekilde acaba bujimi kestı dedim ama ses de de değişiklik olmadı anlamadım aksam tekrar çalıstırdım motor soğuk ama rolanti yukselmedi 0 ile 1 ortası ara sıra yolda ışıklarda stop ediyor bu şekilde eve geldin hararet 104--- 106 artası ama motora el değmiyor her zamankınden daha çok ısındı bu anlattıklarımdan biraz anlayan varsa cevap bekliyorm _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
msutcu, olay anına yakın zamanda yakıt aldıysan oktan yükseltici ile yakıt takviyesi yap ve dene eger durum düzelmeyse ustana selam deme zamanın gelmiş demektir _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 14.06.2008 - 02:54 Mesaj konusu:
neuremencer demiş ki:
msutcu, olay anına yakın zamanda yakıt aldıysan oktan yükseltici ile yakıt takviyesi yap ve dene eger durum düzelmeyse ustana selam deme zamanın gelmiş demektir
bu seklde yaparken oktan arttırıcı aldıktan snra bi takım da bujı al kardes denenmiş ve görülmüştür lütfen denemediğiniz şeyleri yazmayın
Tarih: 14.06.2008 - 03:07 Mesaj konusu:
tarafımdan denenmiş ve az önce muhabbeti yapılmıştır çok fena da güldük ama o zaman üzücü olmuştu _________________ Life is for the brave
sabahları uykusuz yorgun gözlerle işe giderken kapıda tebessümüme yol açan tek mevzum K5
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız