Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çerkezköy'de Osman abi ve Valeo bizi misafir etti!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çerkezköy'de Osman abi ve Valeo bizi misafir etti!

Çerkezköy'de Osman abi ve Valeo bizi misafir etti!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 13.06.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir yiyem içem olmuş...motorlar desen ayrı bir güzel hayabusalar bir başka yürüyen devlerrrrrrrrrrrrr... artı 330 basan o motor muvaleo, abi.... Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GunTurk
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: BAKIRKÖY

MesajTarih: 13.06.2008 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osman,Şefkati ve diğer abilerime bize göstermiş oldukları ilgi ve konukseverliği için, mangal ziyafeti için çok çok teşekkürler, Allah sofralarınıza halil ibrahim bereketi versin,Allah razı olsun. Çoook seviyorum

Bizimle orada muhabbetimize ortak olan Çorludan arkadaşlara teşekkürler

Çok güzel muhabbetlerin olduğu keyifli bi geziydi.Herkese teşekkürler Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 13.06.2008 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah demiş ki:
Başta Osman abi ve şefkati abi olmak üzere tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler, Alkışlıyorum biz bu gidişle Çerkezköy'den hiç çıkamacağız anlaşılan Çok gülüyorum

buyur Bülent abi herzaman bekleriz Bravo ha dersenki mangal kuru kuruda olmuyo ama yola çıkılmaz ondan sonra onunda çözümü var.nacizane arada dinlenme amaçlı kullandığımız bir çatı katı var orda istediğiniz kadar misafirimiz olabilirsiniz.bunlarda oradan bir iki foto içerisnde fazla bir şey yok ama kafa dinlemek için harika oluyor Bravo

Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.06.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Superrr orada olup muhabbete dalmak vardı ama mesafeee ellerinize saglık sofrada yemede yanında yat misaliii Alkışlıyorum Alkışlıyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 14.06.2008 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super fotolar Bravo
yucelı tebrık ederım rekor ıcın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.06.2008 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, evet o hayabusa Göz kırpıyorum GunTurk, herzaman bekleriz Bravo
dark_knight, bundan sonra yatılık misafirde alabiliriz sayende Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 14.06.2008 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gezi olmuş helal sizlere Alkışlıyorum Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan,Çok gelmek istedim ama hafta içi bnim için offline Gülümsüyorum
Zate hafta içi gezen motorcuları anlamıyorum ne iş yapıyorlar Çok gülüyorum
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.06.2008 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, haftaiçi gezenler gerçek motordelisi olanlar Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 14.06.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gün,saat farketmez motora binmek için Göz kırpıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rapsodi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler cok güzel
ama garajın haalandırması yok heralde
biraz dumanaltı olmus Alkışlıyorum
Başa dön
rapsodi Çevrimdışı rapsodi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 14.06.2008 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bizimle orada muhabbetimize ortak olan Çorludan arkadaşlara teşekkürler

Ayıpsın GunTurk, herzaman
titi, Olum Boşver sen onları Çıldırmış onlar çıldırmış..
Sen ne zaman geliyorsun onu söyle....
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 14.06.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav insan düşünür bunları koyarken aç olan vardır felan diye Ağlıyorum
allah sohbetinizi bozmasın Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 14.06.2008 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel organizasyon olmuş Alkışlıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal