Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2.el motosiklet alan ve satanlarla yaşananlar. Tecrübeler?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2.el motosiklet alan ve satanlarla yaşananlar. Tecrübeler?

2.el motosiklet alan ve satanlarla yaşananlar. Tecrübeler?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 12.05.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lasttomcat,dostum sakın motorsikleti tek başına teslim etme alıcıya,çünkü ben bir çok kez yaşadığım türden üçkağıtlar oluyor ki şöyle;
alıcılar 2 ve ya 3 kişi bir arabayla geliyorlar(arabalarda genelde düzgündür yani senin motorun fiyatını öldürmez) uzun bir muhabbetten sonra ki bu adamlar güzel diksiyonlu,güzel giyimli efendi,paralı görünümlü tiplerdir,neredeyse pazarlığı bitirdiğinizde bu kişi yanındaki arkadaşına diyor ki sen burada bekle ben motorla bir tur atıp geleyim adettendir sonrada bankadan parayı alır abime veririz,notere gider satış işlerini hallederiz olur dimi abi,yok dimi borcu harcı,satışta filan bir problem çıkmasın v.b. gibi muhabbetlerle eeeeeee sende arabyla arkadaşı yanında ya tamam al bin diyorsun ve adam biniyor senin gözünün önünde çeviriyor gidiyor,sen bekle bekle gelmiyor tabi adam bir daha geri bu arada arkadaşıda merak ediyor tabi yav bir şey mi oldu filan demeye başlıyor veeeee final o senin yanındaki arkadaş ya ne tarafa gitti ben bir bakayım bakalım şu köşeden deyip ince ince uzamaya başlıyor yanından eeeeee arabanın anahtarlarıda senin masanın üstünde ya senin eşek gölgede tabi sen uyuz oluyosun ama ulan araba burada diyorsun rahatlıyorsun bu arkadaşla gitme ihtiyacı hissetmiyorsun,herhalde köşede biri arabyla filan bekliyor ki bizim ikinci şahısda 5 dakika içinde yokoluyor ortadan,sen uzun bir bekleme sürecinden sonra sıkılıp ve korkup başlıyorsun aranmaya ve en sonunda alıp arabayı doğru karakola ve esas bomba burada araba 2 gün önce filanca yerde çalınmış sahibide harıl harıl araba arıyor ve sen getiriyosun arabasını ona,haaa şansın varsa ve tanınıyorsan biraz şansın araba hırsızlığından sabıka yemeyebilirsin ama kimse seni tanımıyorsa yandın kardeşim atarlar içeri olay çözülene kadar,al başına belayı işte.

biz böyle bir motor çaldırdık ve satan abimin çabuk uyanması ve bizi arması ile hemen motorlara atladık ve her birimiz ikişer kişi olarak şehrin her çıkışından birine gittik ve yzf 1000 r ımın gazını bir mopedmişçesine hayatımda ilk defa öylesine çevirmeme rağmen tam 180 km sonra adamın acemi bir motorcu olması sayesinde bir benzinlik girişinde yakaladık ve şerefsiz motoru orada bırakıp arkadaki dağa koşarak kaçtı,

Bu hikaya gerçektir beyler siz siz olun sakın kimseye tek başına motorsiklet vermeyin. Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BelphegorDani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2008 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslına bakarsanız tanımadığınız adama motorsiklet vermeyin. Motordan anlayan biriyse o motoru kullanmaya ihtiyacı olmaz sesinden görünümünden bir sonuca varabilir. illaki gezmek istiyorsa bin kardeşim arkama gezdireyim ben seni diyeceksin, yok olmaz öyle şey diyorsa üzgünüm kardeşim diyeceksin uza git kimsen alıyorsan al motor diyeceksin. Lafı uzatan, çok ısrar ederen çingen pazarlığına giren adam motorcu değildir motorculukla alakası yoktur bu böyle biline...
Başa dön
BelphegorDani Çevrimdışı BelphegorDani Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ozgurce78
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2008 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gercekten almakta zor satmakta bende r6 düşünüyorum ama nasip aceleye getirmemek lazım diyorum
Başa dön
ozgurce78 Çevrimdışı ozgurce78 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lasttomcat
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic , verdiğin bilgi için teşekkürler Bravo
Başa dön
lasttomcat Çevrimdışı lasttomcat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mydestinytr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 17.06.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar
adım mehmet yeni katılıyorum
eylül ayında cbf 600 abs 2008 aldım ama bakırköydeki dersanem yandığı için maddi zorluğa girdim ödeyemiyorum motor 2000 km de bir kasaba götürdüm 8000 verdiler sıfırı 18000 ama motora kıyamıyorum elinde temiz zzr 1100 olan varsa 92 97 arası takas edebilirim ama satışını yapamam onun da aynı durumda olması lazım....kısaca motorun 490 ytl 34 ay taksidi var.....ama dersaneyi yeniden canlandırmakla uğraştığım için para ayıramıyorum.....motor kasaba gitmesin ..yardımcı olabilirmisiniz saygılar
Başa dön
mydestinytr Çevrimdışı mydestinytr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iptal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: smyrna

MesajTarih: 06.09.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet hem alırken hem satarken o kadar çakal ile karşı karşıya kalıyoruz ki. insanlar motrdan bile soğuyabiliyor.. Üzgünüm
Başa dön
iptal Çevrimdışı iptal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal