Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AYINTAP'lının Bir Oğlu Oldu Haydi Kapı Taşlamaya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AYINTAP'lının Bir Oğlu Oldu Haydi Kapı Taşlamaya

AYINTAP'lının Bir Oğlu Oldu Haydi Kapı Taşlamaya
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 14.06.2008 - 14:46    Mesaj konusu: AYINTAP'lının Bir Oğlu Oldu Haydi Kapı Taşlamaya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitemizin çok sevilen isimlerinden Sevgili arkadaşım dostum ALİ AYDEMİRİN(AYINTAPLI)nın
Dün gece sabaha karşı bir Erkek evladı dünyaya gelmiştir.
Minik motordelisine Aramıza hoş geldin bebek diyorum
Dilerim yüce ALLAH'tan
Vatanına
Bayrağına
Milletine
Anana
Babana hayırlı bir evlat olursun hoşgeldin miniğim
Anne Babayada tekrardan hayırlı uğurlu olsun....
En az Babası kadar yakışıklı olacağına eminim....

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 14.06.2008 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah analı babalı büyütsün.
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 14.06.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Analı babalı büyür inşallah.
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 14.06.2008 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün. Acılarını göstermesin.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 14.06.2008 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Allah analı babalı büyütsün. Acılarını göstermesin.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün. Vatanına milletine ailesine çevresine gelmişine geçmişine hayırlı bir insan olması dileğimdir. Hayırlı olsun
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah analı babalı buyutsun Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
emre212
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi motordelisi daha yolda Gülümsüyorum
Başa dön
emre212 Çevrimdışı emre212 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
raqooon
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün acısını gösternesin sünnetinde oynama şerefi nail etsin bize Çok gülüyorum
Başa dön
raqooon Çevrimdışı raqooon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ruzgar2can
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alah analı babalı buyutsun kardesım ısllah analsına babasına vatanına
mılltıne hayırlı evlat olur ısllah motorcu olmaz Gülümsüyorum
benım ıkı cocgum var
bana srduklarında bır kızım bır oglum bırdesuzukı gsx 600 r var dıyorum bu kadar Gülümsüyorum
Başa dön
ruzgar2can Çevrimdışı ruzgar2can Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorman74
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah analı babalı büyütsün Çoook seviyorum yası uzun olsun
aramıza bir motorcu daha Delirdim Delirdim

Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ali abicim Allah analı babalı buyusun inşaallah.biliyorum seni uuzn zamandır ihmal ediyorum hakkını helal et Göz kırpıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
AYDEMİR
Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP

MesajTarih: 14.06.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepinize teşekürler iyi niyetleriniz için inşallah olmuyanlarada nasip eder rabbim

ibRRahim demiş ki:
Ali abicim Allah analı babalı buyusun inşaallah.biliyorum seni uuzn zamandır ihmal ediyorum hakkını helal et Göz kırpıyorum

ibrahim nedemek başimin üstünde yerın var her zaman ne mutlu bana senın gibi bir dost edindim Delirdim Delirdim

kapimda gönlüm de sofram da herzaman açik helal olsun Bravo Bravo Bravo
Başa dön
AYDEMİR Çevrimdışı AYDEMİR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

analı babalı büyüsün bahtı güzel olsun Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal