Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 21-22 Haziran İğneada konaklamalı gezi - GEZİ İPTAL

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

21-22 Haziran İğneada konaklamalı gezi - GEZİ İPTAL

21-22 Haziran İğneada konaklamalı gezi - GEZİ İPTAL
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 12.06.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
reddragonnvv, ahbe canım kardeşim biz yapmış olsaydık bu geziyi sana hak verecemde daha yapmadıkki Üzgünüm
Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

O kadar çok fotoğraf koyunca, mesaj tarihine bakma, mesajı okuma gibi de bir alışkanlık olmayınca otomatiğe bağlanmış yazılıyor işte....

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 12.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geveze hanım size iyieglenciler bizlerle paylaştıgın için teşekkürler
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.06.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Re: 21-22 Haziran İğneada konaklamalı gezi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
19 Mayıs'da yaptığımız keif gezisi sonucunda 21-22 Haziran tarihleri arasında gezimizi yapmaya karar verdik. Konaklamalı gezi olacaktır. Hazırlıklarınızı buna göre yapınız.

Tarih : 21-22 Haziran 2008 (Cumartesi-Pazar)
Saat : 07h30 Mahmutbey gişeler çıkışı, sağ tarafta
08h00 teker döner

Buluşma noktasına dolu depo ile gelmeniz önemle rica olunur.

Program :

21 Haziran Cumartesi :
4'lü ve 6'lı odalarda kalacağız. Bu nedenle yanınızda mutlaka gece yatarken giymek üzere uygun kıyafetler bulundurunuz.

Arzu'cum bahsettiğin kıyafet bu mu? Delirdim Delirdim

ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 12.06.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, kıskanma çalış seninde olur hehe minibüscü sözüüü Delirdim
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, kesinlikle bu tarz, ancak sırma sarışınım ben sana o kadar mavileri giy, sana daha çok yakışıyor demiştim, dinlemedin beni Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geldimmmmmmm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.06.2008 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yzfr142 demiş ki:
geldimmmmmmm

Kim nereye geldi, niye geldi?? Aaaaaa, topiğe yazı yazılmış Şok oldum
Başa dön
sipsivri
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 14.06.2008 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapın bir listede görelim bakalım kimler geliyormuş.Birde çadır işini netleştirin.Ben pansiyonda değil çadırda kalmak isterim.
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sipsivri demiş ki:
Yapın bir listede görelim bakalım kimler geliyormuş.Birde çadır işini netleştirin.Ben pansiyonda değil çadırda kalmak isterim.

abi özlettin kendini Gülümsüyorum

bence de, pansiyon varsa ben yokum Çok gülüyorum
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya görünüşe göre 3-5 kişi olacak bu gezide. Böyle bir durum söz konusu olursa ben de geziyi iptal ederim. Bundan sonra size gezi mezi yok. Sinirlendim

Son Mesajdan 24 saat 49 dakika sonra eklendi:

Bugün 17 Haziran 2008 - Saat 10.35 itibari ile geziye katılımın yetersizliği nedeniyle, gezi iptal edilmiştir. Biz de kendi kendimze gezeriz. Gezmek isteyenler de bundan sonra kalkıp hani gezi demeyin. Sinirlendim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal