katılanlar şimdiden iyi eğlenceler imkanımız,vaktimiz olsada o havayı solusak.hem d çadırlar kurulacak tadından yenmez yaa inş bu tip organizeler tüm türkiyeye yayılırda herkez nasiplenir.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 14.06.2008 - 20:49 Mesaj konusu:
katılan arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim şimdiden erbil abi benim temennilerimi sen çalınca bende seninkileri ekledim... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 627 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 14.06.2008 - 21:36 Mesaj konusu:
arkadaşlar ben 7 gün oradayım gelenler olursa benibulabilirler mümkünse öylenden önce sohbet edebilirim daha sonra ne mi yapacagım.
tabiki içecegim....
tişört ve şapka almak isteyenleri de öylenden önce bekliyorum
saygılar... _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 14.06.2008 - 21:43 Mesaj konusu:
MehmetTan,Mehmet abi 19 ve ya 20 sinde kent hastanesine gelicem,karşıyakada senin tükkana gelsem t-shirt varmı orada?bir çay söylermisin abim _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Tarih: 15.06.2008 - 00:19 Mesaj konusu:
27si çok geç,ben burdan 20si yada 21i gibi çıkacağım. Etrafı geze geze marmoka ineceğim. çok eğlenceli geçeceği kesin.Marmokta tüm dostlarla görüşmek üzere _________________ er5-klr250-150ut
Tarih: 15.06.2008 - 00:34 Mesaj konusu:
Maalesef ki yıllık iznimi ayarlayamadım, görünen o ki yine Cuma sabaha karşı yola çıkıp Cumartesi veya Pazar (festival bitmiş olsa bile) günü döneceğim. Buna da şükür deyip, kendi adıma aksilik olmamasını diliyorum.
Özgürkanat arkadaşım bu liste geçen senekinden daha kapsamlı olmuş, bence sevin faydalanacak çok arkadaş olacaktır, ellerine gönlüne sağlık.
aynux, geçen sene biletler yanlış hatırlamıyorsam 25 YTL gibi birşeydi, 5 YTL değildi. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3860 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 15.06.2008 - 00:39 Mesaj konusu:
Yıllık izinimi ona göre ayarladım. ÇArşamba günü izmirdeyim kısmetse. Hep beraber kazasız belasız gidelim eğlenelim gelelim _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız