Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Haydi MOTORDELİSİ, Marmok Festivaline(Gidiş planımız)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Haydi MOTORDELİSİ, Marmok Festivaline(Gidiş planımız)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.06.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel güzel nasıl olsa artık şarkımızda var Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Motordelisi Çoook seviyorum MD Çoook seviyorum Motordelisi
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz de oradayız Bravo
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıslerım den dolayı katılamıcam katılımcılara neselı dakıkalar nesenız daım olsun arkadaslar Gülümsüyorum Bravo

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aynux
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.06.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
HakanDincer, giriş 40 ytl diyorlar aslı varmı daha önce gittigimizde 5 ytl idi şimdi 40 ytl olmuş cok degilmi başkan

nasil ya gecen sene gittiginde 5 ytl mi aldilar. beni kazikladilar o zaman Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
aynux Çevrimdışı aynux Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rayhan_racing
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılanlar şimdiden iyi eğlenceler Alkışlıyorum imkanımız,vaktimiz olsada o havayı solusak.hem d çadırlar kurulacak tadından yenmez yaa Alkışlıyorum inş bu tip organizeler tüm türkiyeye yayılırda herkez nasiplenir.
Başa dön
rayhan_racing Çevrimdışı rayhan_racing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer işyerimden izin alabilirsem oradayım inşallah başkan Bravo
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 14.06.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılan arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim şimdiden erbil abi benim temennilerimi sen çalınca bende seninkileri ekledim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben 7 gün oradayım gelenler olursa benibulabilirler mümkünse öylenden önce sohbet edebilirim daha sonra ne mi yapacagım.
tabiki içecegim....

tişört ve şapka almak isteyenleri de öylenden önce bekliyorum
saygılar...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan,Mehmet abi 19 ve ya 20 sinde kent hastanesine gelicem,karşıyakada senin tükkana gelsem t-shirt varmı orada?bir çay söylermisin abim ?
Mr-Cool
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çarşamba veya Perşembe'den gidilse daha iyi olmaz mı? Pazar günü festivale dahil değil diye biliyorum.
Başa dön
Mr-Cool Çevrimdışı Mr-Cool Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, beni ara tişört işini hallederiz 0 532 281 00 40
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, eyvallah abi Bravo
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 15.06.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

27si çok geç,ben burdan 20si yada 21i gibi çıkacağım. Etrafı geze geze marmoka ineceğim. çok eğlenceli geçeceği kesin.Marmokta tüm dostlarla görüşmek üzere
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 15.06.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef ki yıllık iznimi ayarlayamadım, görünen o ki yine Cuma sabaha karşı yola çıkıp Cumartesi veya Pazar (festival bitmiş olsa bile) günü döneceğim. Buna da şükür deyip, kendi adıma aksilik olmamasını diliyorum.

Özgürkanat arkadaşım bu liste geçen senekinden daha kapsamlı olmuş, bence sevin faydalanacak çok arkadaş olacaktır, ellerine gönlüne sağlık. Gülümsüyorum

aynux, geçen sene biletler yanlış hatırlamıyorsam 25 YTL gibi birşeydi, 5 YTL değildi.
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 15.06.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllık izinimi ona göre ayarladım. ÇArşamba günü izmirdeyim kısmetse. Hep beraber kazasız belasız gidelim eğlenelim gelelim Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal