Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çamurdan 4 endurocu dokurcun çidem yaylası 2,bölüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çamurdan 4 endurocu dokurcun çidem yaylası 2,bölüm

çamurdan 4 endurocu dokurcun çidem yaylası 2,bölüm

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:47    Mesaj konusu: çamurdan 4 endurocu dokurcun çidem yaylası 2,bölüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[move]ÇAMURDAN 4 ENDUROCU DOKURCUN,ÇİDEM [/move] YAYALASI ,SÜLÜKLÜGÖL,DAVLUNBAZ YAYLASI,ÇİÇEKLİYAYLSI,KARAGÖLYAYLASI,CIVAR YAYLALAR,TARAKLI,
GÖYNÜK,ÇUBUK GÖLÜ,MUDURNU,BOLU,ABANT,SARIALAN YAYALSI ,ABANT GÖLÜ, DOLU DOLU 650 KM FUUL GAZ FULL ADRANALIN

BÖLÜM (2)
06,06,2008 tarıhınde güzel mı güzel bir organızasyonla sakarya çıkarması yapık doyasıya eglendik
ekipbe katılan arakdaşlar (çamurdan 4 endurocu)
metin ağca : ktm 640 enduro istanbul
özay aksu : dr 350 ordu
ali baba : dr 350 ordu
l korkmaz : dr 350 istanbul
akyazı çıkışda benzinlerimizi alıp yola koyulduk dokurcun ,çidem yaylası na kamp atılacak

dokurcuna dogru

dokurcun kavanesinde mola

çideme çikiş full gaz doyasıya gazladık

hava karadı sıs çöktü

önmüme bir tavşan ataldı tavşan kaçtı ben kovaladım ve sonunda tavşan beni atlattı arakdan gelen ali babanın tekerinin altına gitti
bizde bu bize doganın bir armaganı oldu düşüncesiye akşam soframıza şenlik etti

özay karedişinizn oldugu yerde düşüşü

çideme ulaştık kamp ateşini yaktık

arkasından nefis tenekede tavuk

çadırlar kuruldu

yamurlu bir gecenin sabahında ıslak ıslak ateşi tekrar yaktık ve kurulandık

çidemden bir cumartesi sabahı kareleri

köylü ile hoş sohbetimiz

bu da çidem hatırası olsun

çidem yaylası türkiyenin en güzel yayalalarından biri
Başa dön
endurocu58 Çevrimdışı endurocu58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 12.06.2008 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok zevkli geçmiş olmalı.. hatıra resimleri gayet güzel Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş.
Asıl merak ettigim Tavşanı yedinizmi Gülümsüyorum
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel resimler valla, bu güzel paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 12.06.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

JaySean demiş ki:
Çok güzel bir gezi olmuş.
Asıl merak ettigim Tavşanı yedinizmi Gülümsüyorum

kardeş biz tavşan avlamay gitmedik ama tavşan doganın bize güzel bir aramaganı oldu sabah kahvaltıda tavşan etti yedik
hiç bir şey ziyan olmaz endurocu ne olsa yer
Başa dön
endurocu58 Çevrimdışı endurocu58 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 15.06.2008 - 03:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ruhu koruyun hatta besleyin endurocu ruhu yagmurla beslenir çamurla yetişkinleşir emeginize saglık Bravo
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.06.2008 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikaç sene önce yemiştim tavşan güzeldi millet böyle midye yengeç tavşan felan yenirmi der ama bence süper oluyo Delirdim Delirdim
çok güzel gezi olmuş Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar güzel manzaralarki içim gitti,harika gezmişsiniz,dogayla içiçe olmak bu olmalı.tebrikler. Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 15.06.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş

paylaşım için tşk Bravo Gülümsüyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.06.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tavsan oyle hemen kesılıp yenmez yanlıs bıde cıceklı yaylasına gelmısınız bızım buaralar sayılır guzel gezı paylasım ıcın saol Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.06.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Bravo
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 15.06.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özay'ın düşüşü dillere destan olur şimdi buralarda Gülümsüyorum
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 15.06.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş bende yakında enduro bir motosiklet alıp böyle geziler yapmak istiyorum Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal