[move]ÇAMURDAN 4 ENDUROCU DOKURCUN,ÇİDEM [/move] YAYALASI ,SÜLÜKLÜGÖL,DAVLUNBAZ YAYLASI,ÇİÇEKLİYAYLSI,KARAGÖLYAYLASI,CIVAR YAYLALAR,TARAKLI,
GÖYNÜK,ÇUBUK GÖLÜ,MUDURNU,BOLU,ABANT,SARIALAN YAYALSI ,ABANT GÖLÜ, DOLU DOLU 650 KM FUUL GAZ FULL ADRANALIN
BÖLÜM (2)
06,06,2008 tarıhınde güzel mı güzel bir organızasyonla sakarya çıkarması yapık doyasıya eglendik
ekipbe katılan arakdaşlar (çamurdan 4 endurocu)
metin ağca : ktm 640 enduro istanbul
özay aksu : dr 350 ordu
ali baba : dr 350 ordu
l korkmaz : dr 350 istanbul
akyazı çıkışda benzinlerimizi alıp yola koyulduk dokurcun ,çidem yaylası na kamp atılacak
dokurcuna dogru
dokurcun kavanesinde mola
çideme çikiş full gaz doyasıya gazladık
hava karadı sıs çöktü
önmüme bir tavşan ataldı tavşan kaçtı ben kovaladım ve sonunda tavşan beni atlattı arakdan gelen ali babanın tekerinin altına gitti
bizde bu bize doganın bir armaganı oldu düşüncesiye akşam soframıza şenlik etti
özay karedişinizn oldugu yerde düşüşü
çideme ulaştık kamp ateşini yaktık
arkasından nefis tenekede tavuk
çadırlar kuruldu
yamurlu bir gecenin sabahında ıslak ıslak ateşi tekrar yaktık ve kurulandık
çidemden bir cumartesi sabahı kareleri
köylü ile hoş sohbetimiz
bu da çidem hatırası olsun
çidem yaylası türkiyenin en güzel yayalalarından biri
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1636 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 12.06.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
Çok zevkli geçmiş olmalı.. hatıra resimleri gayet güzel _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Çok güzel bir gezi olmuş.
Asıl merak ettigim Tavşanı yedinizmi
kardeş biz tavşan avlamay gitmedik ama tavşan doganın bize güzel bir aramaganı oldu sabah kahvaltıda tavşan etti yedik
hiç bir şey ziyan olmaz endurocu ne olsa yer
bikaç sene önce yemiştim tavşan güzeldi millet böyle midye yengeç tavşan felan yenirmi der ama bence süper oluyo
çok güzel gezi olmuş _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
o kadar güzel manzaralarki içim gitti,harika gezmişsiniz,dogayla içiçe olmak bu olmalı.tebrikler. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız