PeLLiNe, ya sen bana laf atacağına kendine bak hem yerde söylenmez öyle bekar evde kaldın diye _________________ Dilini kestiklerim suküt nöbetinde GIK çıkarmadan...Suratsızları kapıdan kovsan girmek ister bacadan...!!!
"S.K"
Kayıt: Jan 14, 2008 Mesajlar: 345 Nereden: İstanbul/Küçükyalı
Tarih: 15.06.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
Çoook çok mutlu olursunuz umarım Gelinlik güzel ama gelin çok güzel Bir yastıkta kocayın _________________ Piaggio Fly 100
Honda cbr 125 r
Honda cbr 600 rr
(J.S.S. Team )
unutmadan yazayım topic amacından sapmasın çiftimize ömür boyu 'MUTLULUKLAARR' diliyorum... güzel olan herşey sizin için daim olsun
BeLiaL ne varmış bende alala gayet Mutlu Mesut Bahtiyar bir şekilde hayatımı yaşıyorum ben , bu arada eğil kulağına bişi diceem kimse duymasın farkettin mi mutlu ,mesut ve bahtiyar bunlar karşı cins in kullanıdığı isimler anladın sen onu ...
yaa kızma dişi şeytan ım takılıyorum sana napiim takılcak kisme kalmadıı hepsi tercih değiştirmiş _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
Tarih: 15.06.2008 - 15:25 Mesaj konusu:
Allah mutlu mesut etsin bir yastıkta kocatsın inşallah _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
süper süper süper.Gelinliğe bayıldım.Mezar tebrik ederim.Allah bir yastıkca kocatsın.Mutluluğunuz ömür boyu sürsün
gerçekten gelinlik mükemmel
Allah bir yastıkta kocatsın.MUTLULUKLAR _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 15.06.2008 - 15:50 Mesaj konusu:
Ömür boyu mutluluklar,Allah sonunuzu getirsin.
Gelinlik süper cidden,çok yakışmış gelin hanımada.
Bide VolkanReereee'nin elinde taşığı tepsinin içinde ne var yaa?Çözemedim ben onu,kayısı mı? Özel bi masaya gidiyodu sanki o. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Arkadaşlar düğün iptal, şimdi beni burak aradı.. Fotoğrafları provada çekmiştik, herşey güzeldi ancak düğün iptal oldu dedi.. Üzüldüm.. Her organizasyonu başarı ile tamamlayan Burak kardeşim düğünü iptal ettiğini söyledi.. Hatırlarsanız izmir gezilerinide iptal ederdi
Heheheheh
Şaka ya şaka Burakçım hayırlı olsun kardeşim.. Fotoğraflarda çok karizma çıkmışsın.. Orada olmak var idi.. Allah bir yastıkta güzel seneler geçirmek nasip etsin... Gelinimizede izmir'den sevgiler.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız