işte böle insanlar yüzünden herkese korku ile yaklaşıyoruz bunun sonucunda ıyı ınsanlarda zara görüyo ama yapıcak bısey yok bu dunya var oldugu surece hem ıyı hemde kotu nıyetlı ınsanlr olucak
Tarih: 30.08.2008 - 01:28 Mesaj konusu:
mehmet şahin isimli dolandırıcıya 600rr ımı tamir etmesi için bıraktım adam motorumu benden habersiz satmış, şuan savcılığa suç duyurusunda bulundum işin ilgincide şudurki.. benim 600rr ı alan arkadaş bu konuyu açmış,
ben 'servetenler' kullanıcı adlı arkadaştan 600rr ı istiyodum ama şuan istemiyorum çünki 8 bin ytl sini kurtarsın yalan mehmet ten ben nasıl olsa alırım motoru.
bu arada arkadaşım motor sana emanet, motora bişey olmasında seninlede papaz olmayalım.
ve şunu söyleyeyim telefonunu kapatmana gerek yok yani benden kaçman pek bişey değiştirmez, gel seninle irtibat halinde bulunalım, sen paranı al mehmetten bende şuan sende olan motorumu alayım.
paranı nasıl alabileceğini ve şuan neler oluyor herşeyi bi konuşalım dostum. ben yalan mehmet i aramıyorum çünki adam 3 ay 15 gündür hep yalan söylüyor ''yarın bi yerden para gelecek onu sana verecekmiş motoru alacakmış hep aynı yalanlar''
yarın oluyor 2 gün sonra 2 gün sonra 10 gün sonraya atıyor öyle gidiyor işte.
ben savcıya verdim sende vermişsin mehmeti ama beraber ne yapabileceğimizi konuşmalıyız, numaramı biliyorsun ara konuşalım yada msn olur buradan özel mesaj olur irtibatta olalım.
beni anlamaya çalış motorumu mehmet sana satmış ama benim haberim yok, sende benden kaçarsan doğal olarak sendede art niyet ararım.
Tarih: 30.08.2008 - 01:55 Mesaj konusu:
olaylara bak yaa
alinin külahını veliye velininkini aliye muhabbeti..
madem burda bukadar detaya girdiniz bende şu soruyu sormak istiyorum..
RR ı alan arkadaş bu motorun ruhsat sahibi kim vekaleti sende varmı die sormamışmı yalan mehmed denilen tokatçıya..
sonra motorunu sattıgnı söyleyince 2polis alıp gitseydinya yanına..
geçmiş olsun arkadaşlar nediyim.. _________________ Yava? gitme ezilirsin,Hızlı gitme ölürsün..
Tarih: 30.08.2008 - 02:05 Mesaj konusu:
yalan mehmet bu arkadaşa demişki, motor şuan sigortada ama vekaleti bende işlemler bitince satışını alırsın demiş, arkadaşta inanmış.
motor sahibi olarakta benim hiçbişeyden haberim yok ben sanıyorumki motor mehmette tamir için bekliyor, bi ara telefonla biri aradı ben sizin motoru satın aldım dedi, ben diyorum kimseye satmadım motor şuan tamirde...!
meğer haberimiz olmadan motoru bu arkladaşa satmış.
banada demiştiki sigortadan aldığım 2007 model 1000rr vereyim sen 600rr ını ver üstede 6 milyar ver anlaşalım demişti ama ortada 2007 model 1000rr yada başka bi motor olmadığı için ben mehmete hayır ortada olmayan bi motorun pazarlığını yapmam dedim ve özellikle belirttim..! sakın benim motoru satmaya kalkma.. ama dinlemedi işte.
ferrari_tayfur,şimdi şuraya bişe yazardım bu şahıs için ama bayanlarda var olmaz,anlayanlar anlasın işte _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 30.08.2008 - 02:42 Mesaj konusu:
8 milyar peşin
2.250 ytl de ruhsat işlemleri bitince alınmak üzere toplamda 10.250 ytl ye anlaşmışlar. motorda hasar vardı o sebepten fiyat düşük.
inşallah hallederiz ama arkadaş telefonunu kapattı benden kaçıyor.
en kısa sürede olmasını dilerim çünki 16.05.2008 den bu zamana kadar motorsuzum resmen bu yazı motorsuz geçirdim. dile kolay 3 ay 15 gün geçti aradan. bilmiyorum daha ne kadar geçecek.
En son ferrari_tayfur tarafından 30.08.2008 - 02:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız