Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SEVCAN & BAHATTİN !! Haydi MD Düğüne Göbek Atmaya :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SEVCAN & BAHATTİN !! Haydi MD Düğüne Göbek Atmaya :)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 12.06.2008 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, Ya haksızmıym Adem baba yaa. Gerçi sizin zamanda işler farklıydı tabi Havva Anneyle birlikteyken böyle gece hayatı, motosiklet ortamı felan yoktu Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Varsa yoksa hergün yaprağı yenile, dalından meyvayı kopar ye o kadar Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.06.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, haklısın biz kimvurduya gittik bee İstemiyorum İstemiyorum

şimdi hayatın tadını çıkarın siz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

not:
bende bekarım artık benide alın aranıza yaw Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 13.06.2008 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, bende farkındayım son çırpınışlarım ahh ahhh GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum ama şu son günlerimde bir su içsem öz kardeşlerimin elinen kötümü olur taşın nereye gitigini iki kişide anlamıştır GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 13.06.2008 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden mutluluklar umarım herşey hayat boyu gönlünüzce olur Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 13.06.2008 - 05:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birbirine çok yakışan çifte ömür boyu mutluluklar!.. Ev taşıdığım için malesef gelemiyeceğim ama çok güzel düğün olacağına eminim. İyi eğlenceler.. Gülümsüyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.06.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, İlk iş olarak bir race alman gerek babacım Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

b_dostbey, Senin nikah masasında imzayı atarken can verişini büyük bir zevkle izleyeceğiz Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ayağına basmayı unutma bari kardeşimde, ipleri ele verme Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 13.06.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu HalilRR, hakan ve Mehmet abi diyosunda ben Mehmet Abi yi artık haftada 1 görüyorum...O da MD buluşmalarında...
Ben kendimi eşime-işime verdim...
Mehmet TAN a ayak uydurmak çin daha genç olmak lazım..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.06.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Valla Hakancım ben gencim diye geçiniyodum ama, ben bile ayak uyduramıyorum mehmet abiye. Her taşın altından çıkıyor maşallah.

Hadi hadi sende kendini hiç yabana atma, sende hemen yanındaki taşın altında oluyorsun genelde Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

MesajTarih: 14.06.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR demiş ki:
ArapKadri, İlk iş olarak bir race alman gerek babacım Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

KİM BENMİ ALACAM RACE MAKİNE HE ? Şok oldum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, ben can verdim zatn yarın tavaya atıyolar beni GülümsüyorumGülümsüyorum
ayak basma olayınıda nezaketen ona bırakırım oda nezaketen ipleri bana bırakır Çok gülüyorum Çok gülüyorum
yüzdük yüzdük kuruguna geldik vay bee yarın evleniyorum

Başa dön
b_dostbey Çevrimdışı b_dostbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, allah bır yastıkta kocatsın...bri ömür mutlu ve mesut olun..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 14.06.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, teşekürler Gülümsüyorum

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.06.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu akşam Düğünnnnnn varrrr.
MD nin en iyi göbek atanını seçecez artıkın...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.06.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topic Up.. Bravo
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.06.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, Balığı tavaya atacaklar heee. hahahahaha Çok gülüyorum

Biliyon kardeşim kaçınılmazsa zevk al. Artık sönüşün yok, bari evliliğin tadını çıkar. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Zaten adım gibi eminimki, Sevcan kardeşim sana layık bir eş olacak. Ve dilerim ki bir ömür mutlu huzurlu olasınız... Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
9. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal