Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 12.06.2008 - 19:14 Mesaj konusu:
ArapKadri, Ya haksızmıym Adem baba yaa. Gerçi sizin zamanda işler farklıydı tabi Havva Anneyle birlikteyken böyle gece hayatı, motosiklet ortamı felan yoktu
Varsa yoksa hergün yaprağı yenile, dalından meyvayı kopar ye o kadar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, bende farkındayım son çırpınışlarım ahh ahhh ama şu son günlerimde bir su içsem öz kardeşlerimin elinen kötümü olur taşın nereye gitigini iki kişide anlamıştır _________________
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1709 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 13.06.2008 - 05:10 Mesaj konusu:
Birbirine çok yakışan çifte ömür boyu mutluluklar!.. Ev taşıdığım için malesef gelemiyeceğim ama çok güzel düğün olacağına eminim. İyi eğlenceler.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Tarih: 13.06.2008 - 17:08 Mesaj konusu:
Yahu HalilRR, hakan ve Mehmet abi diyosunda ben Mehmet Abi yi artık haftada 1 görüyorum...O da MD buluşmalarında...
Ben kendimi eşime-işime verdim...
Mehmet TAN a ayak uydurmak çin daha genç olmak lazım.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 13.06.2008 - 21:08 Mesaj konusu:
HakanDincer, Valla Hakancım ben gencim diye geçiniyodum ama, ben bile ayak uyduramıyorum mehmet abiye. Her taşın altından çıkıyor maşallah.
Hadi hadi sende kendini hiç yabana atma, sende hemen yanındaki taşın altında oluyorsun genelde _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, ben can verdim zatn yarın tavaya atıyolar beni
ayak basma olayınıda nezaketen ona bırakırım oda nezaketen ipleri bana bırakır
yüzdük yüzdük kuruguna geldik vay bee yarın evleniyorum _________________
Tarih: 15.06.2008 - 13:13 Mesaj konusu:
Bu akşam Düğünnnnnn varrrr.
MD nin en iyi göbek atanını seçecez artıkın... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Biliyon kardeşim kaçınılmazsa zevk al. Artık sönüşün yok, bari evliliğin tadını çıkar.
Zaten adım gibi eminimki, Sevcan kardeşim sana layık bir eş olacak. Ve dilerim ki bir ömür mutlu huzurlu olasınız... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız