Kayıt: Oct 07, 2007 Mesajlar: 823 Nereden: VENÜS gezegeninden
Tarih: 15.06.2008 - 18:07 Mesaj konusu:
LEVO, Herşeyden önce emeğine ve yüreğine sağlık aşkım, ben ve oraya gelen bütün arkadaşlarımız keyifli bir gün geçirdi gerçi ben hop hoturup hop kalktım sayende Can arkadaşımıza da yardımlarından dolayı teşekkür ederiz...
Pınarbaşı pistine ilk kez çıkmış olmana rağmen mükemmel ötesi bir performans gösterdin Can arkadaşımızında söyledi gibi bu piste ilk kez çıkıp en iyi virajlara giren ve en iyi performansı gösteren sensin diye.. seni ayakta alkışlıyorum ama çok iyi bir performans gösterdin diye değil söylediğin bütün sözlerin arkasında durmandan dolayı
Seninle GURUR DUYDUĞUMU bilmeni isterim...
Bu arada sana laf çarpan bir çok arkadaşımızında orada olmasını isterdim, bir çok kişi geleceğini söyledi ama kimse gelmedi maalesef bu duruma üzüldük tabii..
Ayrıca Ercüment arkadaşımıza da teşekkür ederim işlerinin çok yoğun olmasına rağmen yarım saatliğine bile uğrayıp gönül aldığı için.. _________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.06.2008 - 16:47 Mesaj konusu:
zevkmotor demiş ki:
ekamba, BEN ÖMER BOZKURT ERBİL SANA sinir oluyorum levoo harbi pilot sen nesin bi türlü göremedik seni pistlerle ancak havasın sen senide görmek isteriz
bende sana taw oluyorum NANKÖR..birdaha sana dondurma yasak
bu arada ben tatlı su motorcusuyum olm,ne işim olur benim pistlerde....
bana salça olacağına seni görelim pistlerde.....
hafta içi olması ve gec haberimizin olmasından dolayı beraber gazlayamadık malesef inş. birdahakine birlikte gazlarız helaliniz var _________________ PERT TEAM
600 RR
InsaAllah beraber orda olsaydikta biraz kurtlari dökseydik..
Tulum kask falan sana emanet verildi galiba yoksa sen mi getirdin buradan..??
Ben 1 hafta sonra oradayim her ihtimale karsi komple korumalari getiriyorum...
Belki biri cikarda " gel sino abi seninle yarisalim "der diye _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 20.06.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
@Sino
Evet sino Herşey emanet idi. Motor Honda 600RR 2008 tulum kask eldiven çizme.
Sagolsun Can Kardeşim verdi ve bu Organizeyi yaptı benim için.
Motor emanet oldugu için tabiikide %100 Performansımı istedigim gibi kullanamadım ama buna ragmen Çok iyi geçti.
En Hoşlandıgım Vıraj EGEM Vırajıydı ve Birmot Virajı
O güzel İltifatına çok teşşekür ederim sinoocum. Sen ne zaman geri dönüyorsun almanyaya ?
Sen oradayken ben gelirsem döneriz pistte Bak seni daha Berlinede bekliyorum
Birdahaki Organizeyi Pazar gününe yapacagız o zaman daha fazla arkadaşlar katılır ve Zevkli olur inşallah
[b]Tüm arkadaşlarıma tek tek O güzel yorumları için çok teşşekür ederim
Hepinizi Birdahaki Organizeye Bekliyorum
Saygılar..... [/b] _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Evet sino Herşey emanet idi. Motor Honda 600RR 2008 tulum kask eldiven çizme.
Sagolsun Can Kardeşim verdi ve bu Organizeyi yaptı benim için.
Motor emanet oldugu için tabiikide %100 Performansımı istedigim gibi kullanamadım ama buna ragmen Çok iyi geçti.
En Hoşlandıgım Vıraj EGEM Vırajıydı ve Birmot Virajı
O güzel İltifatına çok teşşekür ederim sinoocum. Sen ne zaman geri dönüyorsun almanyaya ?
Sen oradayken ben gelirsem döneriz pistte Bak seni daha Berlinede bekliyorum
Birdahaki Organizeyi Pazar gününe yapacagız o zaman daha fazla arkadaşlar katılır ve Zevkli olur inşallah
Saygılar.....
Tabiki emanet motor kendi makinen gibi olamaz. Insani frenleyen cok faktör olur..
Ben 04.08 de calismam lazim ..Yani 1-2 sinde almanyadayim insaAllah..
Gelecegim insaAllah ama lastikleri alayimda o zaman ..
Ama sende gelebilirsin benden önce ..
Benim gelmem biraz sürer izinden sonra metelige kursun atariz muhakkak 1-2 ay.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 20.06.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
@Sino
Sen çok erken dönüyorsun Ben allah kısmet ederse 8.ayın ortalarında veya sonuna dogru Türkiyede Olacagım.
Seninde orada olmanı Çok isterdim
Tamam sen Lastiklerini al, bak ben aldım Metzeler K3 sende bunları al
Sen bana gelemezsen ben sana gelirim canım Kardeşim canını sıkma
Bu sezon Asfaltları bi gıdıklamamız lazım ve Motorumun önüne Türk bayragı takıp ondan sonra almanları Tokatlamamız lazım _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız