Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çılgınız biz... (3-2 !!!!)Çeyrek Final'deyiz!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çılgınız biz... (3-2 !!!!)Çeyrek Final'deyiz!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 16.06.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Depresif Onuda Yapacaktimda Sakinlestiler Ağlıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.06.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ben bile izledim maçı be,futbolun f sinden anlasam bile fu sundan anlamam Çok gülüyorum bu maçı ben bile izledim,2-0 dan sonra ohooo dedim bundan sonra bişey olmaz,öylesine bekliyorum maçın bitmesini baktım 1 gol attık 2-1 oldu son dakikalar zaten o hakem ş..sizide adamı sokmadı oyuna,GAVUR bozması Sinirlendim sonra 2-2 oldu hadi dedim belki penaltılarda şansımız iyi giderse yeneriz filan bi baktım 3. gol geldi yuh dedim,türk olduğum halde türkiyeden korktum be Dil çıkarıyorum ne maçtı ama dünya unutmaz bu maçı. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

depresif_motorcu, komando olcak o

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

racingdelisi, Çok gülüyorum Çok gülüyorum aynen öle valla Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BRAVOOO Fatih Hoca Sen büyüksün,

Arda, Ateşledi Nihat devamını getirdi ve Nihat noktayı koydu. VİYANA KAPISINA DAYANDIK TÜM TAKIMA BRAVOOOOOOOOO. Ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
escapalocy
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 16.06.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakemlere hediye olsun ...işte türkün gücü
Başa dön
escapalocy Çevrimdışı escapalocy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Y-Z-F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _DaLyan_

MesajTarih: 16.06.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ha motor deLisi ha futßoL deLisi sonuçta TÜRK OLSUNDA ... işte ßize ßOŞUAN ÇILGIN TÜRKLER demiyorLar yüürüüü TÜRKİYEEEEEMMM Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum hakemlerde olsa ne olursa olsa İş yürekte ßitiyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK
Jamelinco
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 16.06.2008 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir; comandoda olurum bordoda:D
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 16.06.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
L4n3T
Üye
Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıııııııııırmııııızıııııııııııııııııııııııııııııııı
Başa dön
L4n3T Çevrimdışı L4n3T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.06.2008 - 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyaaaazzzzzzzzzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yedinci
Üye
Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Devamı 20 Haziranda inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aargau / Isvicre

MesajTarih: 16.06.2008 - 03:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mac bitti, Zürich sokaklarinda önce trafik tikandi, polis güvenlik acisindan yollari kapayinca arabalarla, tramvayla, yürüyerek Helvetiaplatz`a (Isvicre meydanina)sehrin merkezine akin akin insanlar bulustuk... aslinda böyle asiri sevgi gösterilerini abartili bulsam da, yillardir bize karsi, günlerce de yapacagimiz mactan dolayi kasti olarak ortami kiskirtip,tetiklediler. maci kazandik hep bir kusur aradilar.
Yillarca bizim aleyhimize demolarin yapildigi meydanda bu sefer biz gövde gösterisi yaptik.
Bu aksam ki mactan sonra, kimseye tek bir laf ettirecek acik bir kapi kalmadi.
Gönülden tskler milli takimimiza, öyle bir gece yasattilar ki, tarifi olmayan anca yasanmasi gereken bir geceydi
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 16.06.2008 - 04:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A milli takimimizi kutluyorum , bize burada bayram yasattilar Gülümsüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

Berlin Ku'Damm da adim atacak yer kalmadi ,otobüs seferleri iptal , trafik felc ,Berlin Bizim Çoook seviyorum

Helal olsun cocuklara Bravo Bravo Bravo Çoook seviyorum

:

En son Stromer tarafından 16.06.2008 - 04:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 16.06.2008 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz türkler zaten her işi son dakikaya bırakmamızla ünlüyüz Çok gülüyorum faturaları songün öderiz..maaşlarımız son gününde yatar..ibrenin sonunu görmeden rahatlayamayız Çok gülüyorum golleride son dakikaya bırakırız Dil çıkarıyorum acaba kaç kişi kalpten gitti merak ediom Şok oldum
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 16.06.2008 - 04:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal