ya ben bile izledim maçı be,futbolun f sinden anlasam bile fu sundan anlamam bu maçı ben bile izledim,2-0 dan sonra ohooo dedim bundan sonra bişey olmaz,öylesine bekliyorum maçın bitmesini baktım 1 gol attık 2-1 oldu son dakikalar zaten o hakem ş..sizide adamı sokmadı oyuna,GAVUR bozması sonra 2-2 oldu hadi dedim belki penaltılarda şansımız iyi giderse yeneriz filan bi baktım 3. gol geldi yuh dedim,türk olduğum halde türkiyeden korktum be ne maçtı ama dünya unutmaz bu maçı. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
ha motor deLisi ha futßoL deLisi sonuçta TÜRK OLSUNDA ... işte ßize ßOŞUAN ÇILGIN TÜRKLER demiyorLar yüürüüü TÜRKİYEEEEEMMM hakemlerde olsa ne olursa olsa İş yürekte ßitiyor _________________ akLımın ipLerini saLdım ... | DucaTi |
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 348 Nereden: Aargau / Isvicre
Tarih: 16.06.2008 - 03:25 Mesaj konusu:
Mac bitti, Zürich sokaklarinda önce trafik tikandi, polis güvenlik acisindan yollari kapayinca arabalarla, tramvayla, yürüyerek Helvetiaplatz`a (Isvicre meydanina)sehrin merkezine akin akin insanlar bulustuk... aslinda böyle asiri sevgi gösterilerini abartili bulsam da, yillardir bize karsi, günlerce de yapacagimiz mactan dolayi kasti olarak ortami kiskirtip,tetiklediler. maci kazandik hep bir kusur aradilar.
Yillarca bizim aleyhimize demolarin yapildigi meydanda bu sefer biz gövde gösterisi yaptik.
Bu aksam ki mactan sonra, kimseye tek bir laf ettirecek acik bir kapi kalmadi.
Gönülden tskler milli takimimiza, öyle bir gece yasattilar ki, tarifi olmayan anca yasanmasi gereken bir geceydi
Tarih: 16.06.2008 - 04:05 Mesaj konusu:
biz türkler zaten her işi son dakikaya bırakmamızla ünlüyüz faturaları songün öderiz..maaşlarımız son gününde yatar..ibrenin sonunu görmeden rahatlayamayız golleride son dakikaya bırakırız acaba kaç kişi kalpten gitti merak ediom _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız