Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deli Sıcak Vardı Biz de Delirdik Düstük Yollara..........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deli Sıcak Vardı Biz de Delirdik Düstük Yollara..........

Deli Sıcak Vardı Biz de Delirdik Düstük Yollara..........
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 16.06.2008 - 05:39    Mesaj konusu: Deli Sıcak Vardı Biz de Delirdik Düstük Yollara.......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeniden merhaba;C.tesi gününü Kayacık vadisinde gecirdikten sonra Adana ya gec saatlerde dönmüş olmamıza ragmen
Pazar gününe erken basladık,telefonlar ard arda çaldı buluşma yeri benim ev oldu ha karar de karar kısa sürdü yine
yollardayız ama bu kez solo deil üç kafadar toplam 6 kişi ile rotamız Adana-Mersin i asarak Silifke semalarına dek inmek
Susanoglu civarında Altınorfoz-Ertur a ait mavi bayraklı koyda denizin tadını cıkarmak.Buyurun paylasalım Gülümsüyorum

Yol dostlarımızı tanıyalım daha öncede sıralı geziler paylaştıgımız omuzu kalabalık Haluk albayımız ve artcısı
Benim evladiyelik kahramanım Delirdim Cundi evde bulustuktan sonra cevreyolundan takılmadan indik otoyola.Bize yolda yetisecek olan Bob Harley i (isim babası benim) chopper binerdi endurocu yaptım beklemek adına agırdan alıyoruz az sonra görünür kendileri Gülümsüyorum
Heh işte katıldılar,üç atlı toplam altı motorize olduk yola devam

Hava acık ve ısı yüksek ama Adana-Mersin otoyolu her zaman rüzgarlıdır neyse ki bendeki ön cam xxl-battal boy Gülümsüyorum

Kilometreler hızla akıyor adamların birinin altında r1150rt,digerinde r1150gs var koca koca makinalar biz ise Cundi ile
250cc scooter üzerindeyiz neyse ki rüzgara karsı cok şanslıyız şartlar ne olursa olsun ezdirmem İtalyan ı Gülümsüyorum

Hehehehe yermiyim tabii yemem aslan gibi rodajıda yaptım bakalım son durum ne

Neyse ki aynanın acısı iyi ceken de hakkını vermiş hehehe tırmalayın bakalım Gülümsüyorum

Hadee be küheylan az kaldı yetiştik sayılır Üzgünüm Canım sen de hiç bana yardımcı olmuyorsun yatıver birazcık da ivmelenelim yawww

Te be yakaladık sayılır ha gayretttt Delirdim Delirdim
Bu arada Komutan da son durum

Adana-Ceşmeli arasını büyük bir keyifle rüzgar siddetli de olsa tamamladık işte ilk molada ki bombalar

Ulen nasıl motor sürüyon sen yaa altında canavar gibi makina hakkını ver hakkını dönüşte ben sürecem walla

Yaww cok rüzgar vardı ama sanırsam karizmayı çizdirdik bizim makinayı geri cagıracak Bmw

Sürerim kardeşim Ben bunu akıllı ol alırım anahtarını kereta anadın mı sürerim aldatmasın 250cc oluşu

Tamam lenn üzülme sürmeyecegim bir daha gel koklaşalım be Münür üm

Harala gürele derken bir cırpıda yolu tamamladık artık Bob Harley in cefasını çektik yazlık sefasını sürecegiz

Biz üzerimizi degişip sahil moduna gecerken sizler de cevreyi tanıyın,buyurun

Ewt işte Bob Harley de geldi artık ıslanma zamanı

Herkes hazır hopaaa denize Delirdim Delirdim Delirdim İlk kare komutan suda

Biz serinlemeye çalışırken gözden kaybolan Bob Harley solugu anında babasının yanında almış neden mi??

Yalnız teknenin adına da bittim dogrusu hadeee rast gele

Bir cırpıda gözden kayboldular biz de cevreyi keşfe cıkmaya karar verdik site sınırları cok uzun oldugu için yasak bir yöntemi kullanarak basladık yola daha önceden konusulan yolun karsı kısmındaki bölgede bulundugunu bildigimiz dogal
magaralara ulaşmaktı amaç ulaştık ama ne ulaşmak Gülümsüyorum Gülümsüyorum Önce bayanlar tırmandı site duvarına zor olur dedik cıkamazlar dedik ama vay vay vay kedi gibiler maasallah tabii sıra bize de geldi

Neyse ki yas kemale ermemiş daha grup yardımlaşması buna denir resmen takım gibiyiz tabii başımızda da yılların tecrübesi
Haluk albayımız disiplinden taviz vermeden keşife devam dedi buyurun gerisini izleyelim

4 kişi terlik ve sandaletlerle de olsa tırmanışı tamamladık aşagıdan hade canım dedirten mesafe yukarıdan pek de deil

Artık mağaranın içindeyiz cok büyük bir alana sahip üstelik dip kısımlarda dehlizlere sahip inanın cokilerlemeye cesaret
edemedik aydınlanmayı saglayacak fenerimiz maalesef üzerimizde deildi ama paylaşım için görüntüledik tabii

Keşfi bitirdik sırada iniş faslı var ama son kareler mutlulugumuzun ifadesi oldu

Tekrar sitedeyiz bu arada biz magara kesifini tamamlarken bizim Bob da sandal sefasını bitirmiş neyse ki içeriye dalmadan önce benim İtalyan büyük abileriyle yola cıkmaya hazır Delirdim Delirdim

Artık geri dönüş için hazırlıklar basladı biz komutanımla salına salına dönelim fikrini tasırken Bob Harley Adana da işi
oldugu için direkt dönüşe gececegini mazeretiyle belirtti aynı anda cıkış yaptık ama geriye kalan iki motor Narlıkuyu ya
ugrayıp meşhur lokma tatlıdan yemeden gecemezdik çok şey kacırdı bizim Bob çokkkkk

Narlıkuyu ya vardık bir önceki gece balık keyfi yaptıgımız belde de ertesi gün dönüşte lokma keyfi yapmadan gecemezdik
ewt hadee bakalım lokmacılar sıra sizde Delirdim Delirdim Bu arada komutanda yakaladıgım karede lezzetin yansıması var

Bizden sonra tezgahın son halii Delirdim Delirdim hey maaşallah komutanım yetti resmen

Dönüş yolunda yine düşük tempolu bir sürüşle tadını cıkararak otoyola girdik aksam üzeri yerini geceye bırakmaya
hazırlanırken bizler Tarsus u bulmuş son molamızı vermiştik,yolun yine rüzgarlı olusundan hava ısırmaya baslamıştı

Bir geziyi daha aynı tutkuyu motosiklet sevdasını paylaştıgım canım dostlarım ve sevgili Cundi ile tamamladık,böylece
hem c.tesi solo hemde pazar grup sürüsüyle gittigim yerlerden büyük keyif alarak cok güzel bir hafta sonu gecirdim.
Tüm yasananları anları anlamlandıran karelerle birlikte elimden geldigince sizlerle paylaştım yüzünüzden tebessüm eksik
olmasın,sevgi ve saglıcakla kalın
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 16.06.2008 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle mukemmel ortam guzel manzara guzel insanlar güzel Allah ayırmasın
tsk ler paylaşım için....
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.06.2008 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi yapmışsınız ve bir o kadar da eğlenmişsiniz. Allah içinize sindirsin. Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 16.06.2008 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelimeyle süpersiniz Gülümsüyorum Bravo
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezmisiniz valla . fotolarda harika Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu o sıcakta lokma tatlısı yenir mi ? Dil çıkarıyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve sıcak bir gezi
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bır gezı olmus ve karelerde harıka paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elinize sağlık kareler için Alkışlıyorum Alkışlıyorum
ege_umit
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BiLiNmEyEn YeRdEn

MesajTarih: 16.06.2008 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş paylaşımların devamını bekliyorum Alkışlıyorum Bravo

....ViZyOnA GiRdİK İyİ SeYiRLeR..!!!!
Başa dön
ege_umit Çevrimdışı ege_umit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ramazanusta38
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 16.06.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hayallerimi gercekleştirmişsiniz be kardeşimmm
Başa dön
ramazanusta38 Çevrimdışı ramazanusta38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 16.06.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezi olmuş doya doya hem yol yapmışsınız hem deniz...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.06.2008 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nedene bılırkı Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.06.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 16.06.2008 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum güsel paylaşımmm
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal