Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 556 Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::
Tarih: 16.06.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
allah daha iyi yerlere gelmeyi nasip etsin.güzel bir ziyaret olmuşş. _________________
cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
hayabusa 1300 cc de de seyit keskin kardeşimiz 3.oldu 1 kupa eksik yazmıssın,...tüm yarışcı arkadaşları kutluyorum .konya yarışçıları ve ekipleri her yarış biraz daha iyi oluyor,ortam her yarış dahada güzelleşiyor,herkeze teşekkürler.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.06.2008 - 12:10 Mesaj konusu:
dün sizlerle beraber olmak büyük bir zewkti,başarılarınızın devamnını dilerim..
haaa buarada ahmet,biyerlerde kazı yapıyorum haberin olsun.anladın onu sen... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 16.06.2008 - 12:43 Mesaj konusu:
kupalarda yakışmış tanıdık simaları görmek güzel.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum,birlik ve baraberlik takdire deger.
şu pist işini de süratlendirin arkadaşlar ya konyaya yakışır bir pist. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Birlikteliginiz,dostlugunuz,paylaşımınız daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız