allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 16.06.2008 - 15:59 Mesaj konusu:
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim darısı başımıza olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.06.2008 - 16:14 Mesaj konusu:
fırat yine harika kareler yakalamışsın kardeşim...
bahattin,inan okadar çok olmayı istiyordum ki en mutlu gününde fakat şehirdışından gelen misafirlerim dolayısıyla iştirak edemedim.
ne diyelim,gönüller bir olsun.
allah sağlık sıhat mutluluk versin ve bi yastıkta kocatsın sizleri..
mutluluklar dilerim kardeşim..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
FcPro, ellerine sağlık kardeşim gene konuşturmuşun deklanşörünü
bu arada SEVCAN-BAHATTİN çiftine tekrar ömür boyu mutluluklar dilerim _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
FCPRO Fıratım ellerine sağlık kardeşim. Kahrımızı çekiyorsun ya ellerin dert görmesin.
Bahattin ve Sevcan Allah ( C.C. ) ömür boyu mutluluklar versin. Yiğen bekliyoruz ona göre
Çok güzel bir kortej gerçekleştirdik.Katılan ve düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Bizim geçtiğimiz her yerde zaman duruyor, hayat bize odaklanıyordu. Umarım videosu da yayınlanır.
Bu tarz organizasyonları daha sık ve katılımcısı daha fazla olursa, beyinlerde yer etmiş serseri motorcu imajını yok edip, motorcuların birbirine tutkun, organize ve güçlü olduklarını ispat edebiliriz.
Eminim ki dün bizi seyredenler arasında, bizim içimizde olmayı çok isteyenler vardı...................... _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Fırattttttttt yine yine yine süpersin.Harika bu karelerin hepsi..
Bahatin ve Sevcan'ım mutluluğunuz daimi olsun.Hergününüz düğününüz kadar neşeli olsun...
Sevcan peri kızı olmuştun.Çok güzeldin.Hayatında her zaman senin kadar güzel olsun..Allah sana sabır versin
Bahattin şaka maka damat oldun.Şaka maka kızı verdiler sana.Kıymeti bil
İkinizi de çok seviyorum..Hadi bebek yapın da yeğen sevelim
Fırat tüm zorluklara ve kaçak çekinlere rağmen süper kareler..
Bitiş fotoğrafına bayıldım neden acaba _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız