Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Efsane motosiklet 105. yaşını yollarda kutluyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Efsane motosiklet 105. yaşını yollarda kutluyor

Efsane motosiklet 105. yaşını yollarda kutluyor
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 16.06.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Efsane motosiklet 105. yaşını yollarda kutluyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet dünyasının efsane ismi Harley Davidson 105’nci yaşını kutluyor. Kutlamalar çerçevesinde Harley Owners Group Türkiye tarafından 05-08 Haziran tarihleri arasında Çeşme Rallisi düzenlendi..

Ralliye katılan 200’e yakın Harley Davidson tutkunu, parlak grenajlı çelik atları, gök gürültüsüne benzeyen motor sesleri ve ilginç kıyafetleriyle gittikleri yerlerde ilgi odağı oldular. HOG Türkiye Başkanı Ferruh Tanay "Harley Davidson 105. yılda efsane olmanın zirvesinde ve dimdik ayakta" dedi.

Çeşme Rallisi kapsamında Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen Harley tutkunları 6 Haziran’da İzmir’de buluştu. Grup ertesi gün Çeşme’ye geçti. Çeşme’de çiçeklerle karşılanan Harley’ciler, Cuma günleri adet haline gelen bayrak törenine katıldılar. HOG üyeleri, Çeşme Meydanında görevli personelin temposuna uyarak İstiklal Marşı okudu.

HOG Türkiye Başkanı Ferruh Tanay Harley Davidson’un bağımlılık yaratan bir marka olduğunu belirtti. Dünyayı saran efsaneyi 12 yıl önce Türkiye’ye getiren Tanay "Harley Davidson benim merakımdı. İşe motosikletle gider gelirdim. Çevremdekiler yadırgardı. Ama motosiklet camiası Türkiye’de 12 yılda çok yol aldı. İki tekerin ilerlemesinde Harley Davidson markasının da etkisi büyük. İnsanlara kendisini bulduruyor" dedi.

Ferruh Tanay, Harley Davidson markasının pahalı olmasıyla ilgili ise "Vatandaşların günde 7 Avroya Harley Davidson sahibi olabileceği kampanyalarımız var. Bu bir otomobilin günlük park ücreti. Harley al park parasından kurtul hem de bir motorun olsun diyoruz. Ayrıca sadece bir motosiklet almıyorsunuz. Dünya çapında bir aileye ve Harley ruhuna sahip oluyorsunuz" diye konuştu.

Efsane Motor ayrıca 2008 yılı için 5 yıllık garanti kampanyasına başladı. Harley Davidson alanlar markanın 110’ncu yaş gününe kadar motorlarını garantili olarak kullanabilecekler.

Asilik ve özgürlüğün sembollerinden biri haline gelmiş motosiklet markası Harley Davidson, 1903 yılında Wisconsinli okul arkadaşları William Harley ve Arthur Davidson tarafından kuruldu. Dünya savaşında Amerikan Ordusu’nun da kullanmasıyla ünü artan marka bugün bir motor efsanesi haline geldi..

ALINTI:HÜRRİYET OTOYAŞAM
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 16.06.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence Harley şehir efsanesi.. Ondan çok daha kaliteli motorlar var..

Zaten kullananlar da hep eski kuşak.. Bence tabii ki.. İstisnalar kaideyi bozmaz..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaRRkAzRRail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Once Upon A Time in Mexico

MesajTarih: 16.06.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE harley çoğu motorun babası

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

daha doğrusu hepsinin babası
Başa dön
DaRRkAzRRail Çevrimdışı DaRRkAzRRail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 16.06.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarz meselesi an kralını verseler binersem...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
edincer
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.06.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efsane kolay olunmaz
Başa dön
edincer Çevrimdışı edincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 16.06.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünyada iki tür motosiklet vardır:

Harley Davidson...

Ve diğerleri...
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 16.06.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onlar motorcu değil.

Harleyci.... Baksanıza hepsi farklı bir renk, farklı bir duygu, farklı bir yaşam felsefesi Bravo

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.06.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarz meselesi benim pek hoşuma gitmiyor ama genede beğenen insanlar var...
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 16.06.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

105 yaşına 2 foto az değilmi ya Dil çıkarıyorum raceng ler toplansaydı görsel şölen eminim daha fazla olurdu Göz kırpıyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
balaban_r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: soma+38

MesajTarih: 16.06.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oda bi zevk ama tarzım degil
Başa dön
balaban_r1 Çevrimdışı balaban_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 16.06.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonuçta efsane olmuş bir marka.ama benimde dikkatimi çekiyor nedense hep eski kuşak oluyo bu motorların tutkunu.geçenlerde türkiye'de (adını unuttum)bir üniversite öğretim üyesinin röportajını izlemiştim.adam eski kuşak ve harley'ci.muhabir harley almasının nedeni sorduğunda da öğretim üyesi harley'in kendini kanıtlamış olması ve dünya genelinde servis ağının yoğun olması gibi şeyler söylemişti.ama o kişi bile harley'in hep aynı teknoloji ile yapıldığından şikayetçiydi.
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 16.06.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onu bilmemde söyle bir efsane var.
Vietnam savaşından dönen gaziler -tabii kafayı sıyırmışlar- sağa sola saldırmaya başlamışlar. Amerikan hükümeti de ne yapsak lan demiş ve ver bunların altlarına motor iyisinden olsun dere tepe gezsinler. Sonra bunlar çete kurup hep beraber gezmeye ve serserilik yapmaya başlamışlar. Al sana motorcu serseridir efsanesi. Bu ara motorun markası neydi siz bulun Gülümsüyorum
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.06.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
Dünyada iki tür motosiklet vardır:

Harley Davidson...

Ve diğerleri...

Katılıyorum dostum
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 16.06.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim de hiç tarzım değil, kromaj çok bunaltıcı gelmiştir hep ama harleyciler her anlamıyla motosikleti yaşayan insanlar diye düşünüyorum, hiç bir motosiklet grubunun ne yaptıkları ne de söyledikleri umurlarında, tehlikeli de olsa kafalarda nazi kask üzerlerinde sade deri ceket ve pantolon, sakalsız olmaz tabi Gülümsüyorum, saygı duyuyorum, dedim ya her alanda hayatlarında harley var. çoğumuz işe giderken işe uygun kıyafetler giyeriz ama harley binen birisi işte de yolda da cafede de aynı şekle sahiptir. farklılar gerçekten saygı duyuyorum.
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 16.06.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

45 Bravo yaşından sonra binilir bence
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal