Tarih: 16.06.2008 - 17:48 Mesaj konusu:
Kardeşim motor güzelde hep yağmurlu sizin havalar ne iş ??? _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Tarih: 16.06.2008 - 17:52 Mesaj konusu:
walla hiç sorma ya dün bi edirne,kırklareli yapalım dedik her pazar günü yağmur yağıyo kırklareline bi türlü adam akıllı gezme fırsatım olmadı ne iş bende anlamadım:S
güzel motor kazasız belasız kullan jantlar değişik ve baya güzelmiş arkadaşlarda demiş aynayı tak diye senin iyiliğin için takmassan onlar bişi kaybetmicek bencede tak
Tarih: 16.06.2008 - 20:48 Mesaj konusu:
Tahribat demiş ki:
güzel motor kazasız belasız kullan jantlar değişik ve baya güzelmiş arkadaşlarda demiş aynayı tak diye senin iyiliğin için takmassan onlar bişi kaybetmicek bencede tak
Teşekkürler arkadaşım bu güzel yorumun için ve iyi dileklerin için cümlemize allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Tarih: 16.06.2008 - 20:54 Mesaj konusu:
motodrift demiş ki:
kardeşim motorun çok güzel olmuş ta o çamurluğu söksen plakayı alta taksan daha güzel olur
birde alt tarasfa sakal taktır manyak bişey olur
işte burda çok haklısın alt sakal bulamıyom ya anam ağladı onu araya araya yok anasını piyasada adam akıllı bi sakal hele hele trakya çevresinde hiç bulamadım ne edirne ne kırklareli ne lüleburgaz ne tekirdağ nede çorlu hepsi ölü senin bildiğin bi yer varsa alt sakal için beni bilgilendirirsen çok sevinirim
Tarih: 16.06.2008 - 21:04 Mesaj konusu:
sancak1935 demiş ki:
zevk meselesi tabi ama kafa grenajı olmayan motoru ben sevmiyorm güzel motor kazasız belasız bin ustam
çok çok sğl eski motorun hali forumda var görmüşsündür 1.sayfasında orada kafa grenajlı ama kafa grenajı dikkat et sanki motorun spor görüntüsünü bozuyo gibi şimdi daha bi spor gibi sence nasıl orasını bilemem
motodrift demiş ki:
gs_boy, benim kaçtığım mı var
düzce merkez
motodrift kusura bakma aceleci davrandım galiba hemen nerde falan tarzı gittim ama gerçekten sğl yardımın için yolum oraya düşerse ayar çekeriz şu alt sakal meselesini tşk.tekrardan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız