Tarih: 17.06.2008 - 00:29 Mesaj konusu:
dostum ben bi zx10 cuyum ve bu motorun hastasiyim,ama ben bile bu yeni kasayi gorunce sasirdim motor sanki uzgunmus gibi bakiyor hayret...bu m odelin en guzel kasasi 04-05 bilgin olsun... _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Ah be arkadaşlar yazacam yazacam ama kime neyi ne kadar yazayım ve yazdıklarımın ne kadarı anlaşılsın diye bekliyeyim.Onun icin susup burayıda okumamak en güzeli... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.06.2008 - 00:43 Mesaj konusu:
Y-Z-F demiş ki:
ßunu ßirde Suzuki, yamaha, honda sahipLerine sorsak yani motor üstünde yıLLar geçiren kişiLer gißi ...ne dersiniz MeseLa ßaşkanımız , ekamßa , halilRR, ünsalyzf gißi kişiLere sormak iLe ßaşlayaLım
AMMAN BABA BENİ KARIŞTIRMAYIN.....
bu işin uzmanı hasta kawacı abimiz DOUBLE_R_750 ishak abimizdr... yada nosscu..... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
herkes şaşı muhabbeti yapıyor ... orası da olaßiLir ama ßirazda maddiyat önemli diyeceksiniz ki R1, CBR 1000RR, HayaBusa ucuz mu diyeceksiniz ama o durumda ßirazda niteLik ön pLana çıkıyor ... Motorun rahatlığı kullanımı yada kişiden kişiye değişen şeylerde olaßiLir geLin ßiz hayatı motor üstünde geçen ßu işi gerçekten ßiLe gönül veren TÜM MD liLere soraLım benim sormak istediğim kişiLer : HakanDinçer , halilRR , ekamba ve son olarak ünsalyzf ... Diğer aßiLerimde ßeni affetsinler ßu kişilerin yorumunu merak ettiğim için yazdım ama herkesden ßirşeyLer ßekLiyorum Teşekkür ederim ... _________________ akLımın ipLerini saLdım ... | DucaTi |
Y-Z-F, Dostum ben Yamahacıyım ama birde ZX9um var belki biliyorsun sadece sesi için aldım ZX10u Nosscu'ya sormak lazım onunda sesi soluğu çıkmıyor son zamanlarda yine Forumdan birilerine mi kızdı ne? Yada başkaldırıyor şimdiki düzene yada düzensizliğe (CHE Quvara gibi adam) _________________
destursuz b*k atmayın zx10 a....
her nekadar kullanmasam da iddaa ediyorum 2008 in en agresif makinesidir ..
ll previous ZX-10s were never short on power, and this year’s model is no exception. According to Kawasaki-supplied data, this latest Ninja boasts an increase in crankshaft horsepower of 6, now up to 179 horsepower at 11,500 rpm compared the paltry 173 hp of the previous iteration. With the assistance of force-fed air to the pressurized airbox, we’re told it churns out 189 hp at its peak. We expect 160-plus at the rear wheel. A maximum torque figure of 83 ft-lbs is achieved at 8700 rpm.
motorcyle.com
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi: _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
En son yc_ tarafından 17.06.2008 - 01:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tipsiz alet. _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Tarih: 17.06.2008 - 03:24 Mesaj konusu:
2008 1000rr içinde çirkin dendi ama zamanla göz aşinalığı olunur alışırız denip maşallah peynir ekmek gibi satıldı Olay sanki biraz marka fanatikliği, 2nci el piyasası ve motorun sürüş karakteri ile ilgili gibime geliyor Kontrolsüz güç güç değildir sloganından yola çıkarsak eğer kimse kontrol edemeyeceği güce sahip olmak istemez Gerçek biniciler en güçlüsüne sahip olmak ister yalandan biniciler ise önceliği görüntüye ayırırlar
çirkin denilen zx10 bu mudur
2008 1000rr içinde çirkin dendi ama zamanla göz aşinalığı olunur alışırız denip maşallah peynir ekmek gibi satıldı Olay sanki biraz marka fanatikliği, 2nci el piyasası ve motorun sürüş karakteri ile ilgili gibime geliyor Kontrolsüz güç güç değildir sloganından yola çıkarsak eğer kimse kontrol edemeyeceği güce sahip olmak istemez Gerçek biniciler en güçlüsüne sahip olmak ister yalandan biniciler ise önceliği görüntüye ayırırlar
çirkin denilen zx10 bu mudur
muzzy yok böyle bir ses...!
konu ile alakası yok ama buda benden olsun BONUS
Dostum güzellik tabiki göreceli bir kavram ama örnek verdiğin cbr olsun zx-10 olsun kafa yapıları şimdiye kadar alışılanın aksine yırtıcılıktan daha uzak daha yuvarlak hatlara sahip olduğundan büyük bir kitle tarafından beğenilmiyor.
Tabiki beğenen hatta bayılan tanıdıklarım da mevcut. _________________ 1340 cc hacim,195 hp güç eğer bunlar sizin ölçüleriniz değilse biz boyunuzun ölçüsünü vermeye hazırız. www.hayabusariders.com
Tarih: 17.06.2008 - 03:39 Mesaj konusu:
07 zx6r da çok az talep gördü onun içinde ölü balık gibi bakıyor dediler tabiiki 05-06 kasadan sonra daha zıpkın bişi olabilirdi ama çokta kötü değil sölediğim gibi 2nci el piyasası, servis ağı,marka fanatizmi ,sürüş karakteri ağırlık basınca eh birazda duygusal davranıyoruz haliyle..!! Motor kültürü insanlarımızda henüz tam anlamıyla oturmuş değil ama eskiye nazaran ciddi bir ilerleme söz konusu ne diyelim hayırlısı Eğer biryerlerde 08"zx10 kullanan birine denk gelirsem yolunu kesecem MD ye topik açmasını isticem _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Tarih: 17.06.2008 - 12:14 Mesaj konusu:
abiler kardeşler harbiden bu mereti ne alan nede binen gördüm bu sezon.sadece fuarda Zmoto standında turuncu bir tane vardı üzerine yazı koymuşlardı satılmıştır üzerine oturmayın gibisinden.arkadaşlara soruyorum eşi dostu yokluyorum.yok baba yok alan yok binen yok.zaten istanbulda eskiden heryer vızır vızır motorcuydu günün her saati mekan yol yer farketmez motorcu doluydu.şimdi bırak zx10r doğru düzgün motor göremez oldum.valla bende yolda görsem zx10r a binen bi arkadaşı durdurup soracam hocam ne iş nası makina diye.tamam yeni 1000RR gsxr1000 hayabusa vs...makinalar hakkında derinlemesine muhabbetler ediyoruz bilgi alıyoruz binen arkadaşlardan ama zx10r niye yok hayret.bunda ithalatçı firmanın kabahati büyük.kawasakiyi yeterli derecede lanse edemediler.benim kendi paramla aldığım ilk motorum 06 zx636R idi.ama firmanın tavrını tutumunu ve müşteriye yaklaşımını hiç sevmedim.tekrar kawasaki alırsam kesinlikle ya gidip konyadan yada gidip izmirde derviş abiden alırım.hem makinanın rodajınıda yapmış olurum istanbula gelene kadar hemde gezmiş olurum. _________________ Impatience is a sign of hurrying; hurrying is a sign of worrying; worrying is a sign of fear www.lovehill.de
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7663 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 17.06.2008 - 13:19 Mesaj konusu:
busamania demiş ki:
şimdi bırak zx10r doğru düzgün motor göremez oldum.valla bende yolda görsem zx10r a binen bi arkadaşı durdurup soracam hocam ne iş nası makina diye.tamam yeni 1000RR gsxr1000 hayabusa vs...makinalar hakkında derinlemesine muhabbetler ediyoruz bilgi alıyoruz binen arkadaşlardan ama zx10r niye yok hayret..
honda=25,000 ytl
r1=27,000 ytl
k8=29,000 ytl
kawa=zx10 32,000 ytl derler.....nedeni tamamen duygusal olabilirmi acaba...
bu arada yakın tanıdığım 2 dostumda var ve çok memnun olduklarını belirtiyorlar. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
unsalyzf, aßi Zx9 dan haberim yok nasıL oLurda olmaz hep R1 üstünde gördüm görmek kısmet olmadı daha ... ayrıca senden yeni ßir video ßekLiyoruz değiLmi ßeyLer _________________ akLımın ipLerini saLdım ... | DucaTi |
ZX14, 2. sayfadakı yazına karsılık olarak yazıyorum. 2008 zx10r 3600 km kadar kullandım kesınlıkle test lerde yazanları yazmadım bodrum cenkaya motor kawasakı bayısı bılgıyı oradan edınebılırsın ben bır arkadasım adına motoru aldım ve mugladan van a goturdum tabıkı goturmeden once ılk 1000km rodaj ıcın 2 hafta bende kaldı sonra 1 haftada deneme suruslerı yaptım hatta kendımde dusundugum ıcın ısımden yıllık ızne ayrıldım. yardımcı olduysam sevındım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız